Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Premiový výlet s přespáním pod širým zataženým nebem

Štěňata – Premiový výlet s přespáním pod širým zataženým nebem

Možné akce:

Premiový výlet s přespáním pod širým zataženým nebem

Kdy:Sobota 18. 6. 2011 7:55 – Neděle 19. 6. 2011 17:30
Kde:pravděpodobně zřícenina hradu Zbirohy, ale jinou cestou.
Popis akce:

Protože Zbirohy nebo jakýkoliv jiný skalní převis nejsou nafukovací, počítám zatím s prvními šesti, kteří mají nejvíce bodů za jejich celoroční snahu. O koho jde ? O Pantera, Jardu (pokud to stihne), Breptu, Karúza, Lva a Kryštofa. Ale ani pro ostatní není ještě vše ztraceno - body se budou rozdávat ještě po celý zbytek května a začátkem června.

Teď už pár aktuálních informací - sraz si dáme v 7:55 na konečné autobusu na Rohožníku (bus 250 nám jede v 8:08).

Vrátíme se domů 19.6. v neděli v 17:30

No a teď tedy co sebou: spacák, karimatku, věci na spaní (doporučuji raději teplejší), pevné boty a oblečení podle počasí. Přimlouval bych se za náhradní ponožky a třeba i spodní tričko (budete-li je mít zabalené v igelitovém sáčku - tím lépe). Pokud máte někdo doma igelitovou plachtu - ale lehkou - nebo starou pláštěnku nebo cokoliv igelitového co byste si mohli dát pod sebe nebo na sebe, zabalte si to taky. Dále pláštěnku, plavky (pokud bude aspoň trochu hezky, vykoupeme se na závěr výletu v Jizeře. Protože Jizera je horská řeka doporučoval bych teplé plavky - ale to berte jako vtip.). Píšťalku a kdo chce vyjímečně i mobily, ale ty si uložte někam do batohu jednak abyste je neztratili a jednak abyste je vyndali až v případné nouzi. Baterku, zápisník, tužku, KPZku, uzlovačku, "Nováčka" či "První stupeň" asi nemusím ani připomínat.

Tak a teď to příjemnější - co sebou k jídlu: každopádně si vemte nějakou svačinu na cestu abyste nepadli ´hlady ještě před Zbirohami (v Dolánkách, kde budeme začínat náš puťák je sice stánek s občerstvením, ale jednak ušetříte peníze a navíc i sebelepší stánek nenahradí dobrou svačinu od rodičů, že?) abyste nepadli žízní doporučuji každému alespoň litr vody. Na zřícenině si uvaříme dobrou polévku, proto bych poprosil Pantera, aby vzal sebou 2 polévky v sáčku (do litru vody), které se dávají do VAŘÍCÍ  VODY, Brebtu aby vzal sebou 6 POLÉVKOVÝCH LŽIC cukru (do igelit. sáčku), Karúza aby vzal sebou 2 POLÉVKOVÉ LŽÍCE SOLI (taky do igelit. sáčku), Lva aby vzal sebou 1 VĚTŠÍ BRAMBORU (pokud by mohl vzít sebou i škrabku na brambory budeme šťastni) a Kryštofa aby vzal sebou 2 CIBULE. Jinak si každý přibalte 1/4 chleba (kdo jí víc tak klidně 1/2 chleba), cokoliv co se dá namazat na chleba, ale co se vám nerozpustí tak jako máslo aby jste neměli namazáno vše - tedy tavený sýr, paštiku a podobně. Ovoce a zelenina podle toho co máte rádi bez omezení stejně jako oplatky, sušenky, bonbóny (jenom bych nedoporučoval čokoládu a oplatky, které teplem tají), nůž, ešus (bude-li dvoudílný tím lépe nebo malý hrneček na pití) a lžíci.

A teď možná to méně příjemné a to jsou peníze. Na vlak tam i zpět a ještě kousek za roh by vám mělo stačit 150 Kč víc po vás nikdo nebude chtít - pravda, pokud nepotkáme loupežníky. Na vlastní útratu si vemte kolik uznáte, ale myslím, že 50 - 100 Kč by vám mělo bohatě stačit. Ti co mají "opencard" na MHD ji nezapomenou doma, ti co případně ne, tak dva přestupní lístky na MHD.

Kdo máte skautské tričko (nebo některé z táborových triček) vemte si je prosím na cestu ať se všem líbíte.

Doufám, že to je asi vše co budeme potřebovat.

Na celou šestici průzkumníků se těší

Samson

Důležitost: vysoká
Přílohy:
Zúčastnili se (2) Honza Jacek, Matěj Šmatlák - Brepta
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 11. 4. 2011, 17:48   (upraveno 3. 6. 2011, 13:51)
Možnosti

Komentáře k této akci