Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí První poprázdninový výlet aneb "Pachatelé se vrací na místo činu"

Štěňata – První poprázdninový výlet aneb "Pachatelé se vrací na místo činu"

Možné akce:

První poprázdninový výlet aneb "Pachatelé se vrací na místo činu"

Kdy:Sobota 20. 9. 2014 7:45 – 18:00
Kde:jeskyně "Moditebna" a Malá Amerika
Popis akce:

Možná si někteří vzpomenou na výlet z minulého září, kdy jsme se přes lesy vydali do jeskyně "Modlitebna". Bohužel jeden z vedoucích se u východu z jeskyně ohlížel za ostatními a netušil, že se jeskyně zužuje. Teď už to ví a tak můžeme v klidu náš výlet dokončit.

Sejdeme se na našem tradičním srazišti, na konečné autobusů na Rohožníku v 7:45. Pojedeme autobusem 250 s odjezdem ze sídliště Rohožník v 7:59.

Co budete sebou potřebovat - jako zkušení výletníci už víte, že jídlo a pití na celý den, oblečení takové, aby vám nebylo horko ani zima, zápisník, tužku, uzlovačku, šátek na hry, "opencard" (nebo jízdenky na MHD) a pro pana průvodčího 60 Kč na jízdenku. Pokud mne napadne ještě něco "speciálního" tak to sem napíšu.

Důležitost: střední
Maximální účast:10 spoluhráčů
Zúčastnili se (14) Honza Jacek, Vilém Fišer (Výr), Jan Trpaslík Javorský, Patrik Samec, Míša Řezáč, Theodor Šíma, Mário Krtička, Barča Chvojková, Filip Ještěrka Rauš, Adam Kabourek, , náhradníci:, Jára Jakubec, Filip Viktor Hanzlík, Jakub Hanzlík (host od Filip Viktor Hanzlík), Patrik Liška
Nezúčastnili se (1) Matouš Jindřich
Zadal:Honza Jacek, 29. 7. 2014, 9:51   (upraveno 1. 9. 2014, 13:06)
Možnosti

Komentáře k této akci