Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Víkendová výprava

Štěňata – Víkendová výprava

Možné akce:

Víkendová výprava

Kdy:Pátek 14. 5. 2010 15:30 – Neděle 16. 5. 2010 17:00
Kde:Ronov nad Doubravou
Popis akce:

Milí cestovatelé,

na výpravu vyjíždíme v pátek 14.5. Sraz s Tweetee a Tetou je na konečné autobusu na Rohožníku v 15:30 (kdyby se čas změnil dám včas vědět). Zpátky se vracíme 16.5 opět s Tweetee a Tetou v 17 hodin na Rohožník.

Co sebou: spacák, karimatku - tu ještě upřesním - na molitanové matrace a pevné postele se vejde cca 10 dětí, takže kdo se dřív přihlásí ten spí na měkkém - , lžíci, větší odpolední svačinu, kterou využijeme i na večeři, pití do vlaku, jedno balení taveného sýra nebo paštiky - co komu chutná (pokud budete kupovat paštiku, přimlouval bych se za paštiku balenou ve folii), pravděpodobně jeden pytlík varné rýže nebo těstovin (upřesním co, kdo z toho, podle počtu dětí), půlku chleba (možná raději nekrájený), ostatní vybavení jako na minulé víkendové výpravy - pláštěnku, oblečení podle aktuálního počasí, přezůvky do kluboven, malý batůžek na výlety, lahev na vodu a speciální Samsonův požadavek - staré noviny (celé s více listy) a dva jakékoliv obrázkové časopisy, nůžky (stačí i malé, které bývají například v šitíčku), 2 přestupní jízdenky na MHD a 400 Kč na celý víkend (asi nás bude stát víc vlak a také ubytování, proto tahle předběžná cena). Každý může mít malé kapesné, protože po dobití nedalekého hradu (no, ona je to po naší poslední návštěvě spíš zřícenina) nás čeká příjemná paní průvodkyně, která kromě něčeho na zub prodává i turistické známky, pohlednice a budeme-li obzvlášť hodní (a to my určitě budeme) nechá nás možná i vyrazit si vlastní minci.

Teď už tedy skoro všechno víte a tak neváhejte a hlaste se ať vím kolik vás pojede. Zatím vím o prvním hrdinovi - Jakubovi Havlovi, tak ať nejede chudák sám.

Na všechny účastníky se těší

Samson

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (2) Honza Jacek, Jakub Havel
Nezúčastnili se (1) Lukáš Reis
Zadal:Honza Jacek, 19. 1. 2010, 21:19
Možnosti

Komentáře k této akci