Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Víkendová výprava

Štěňata – Víkendová výprava

Možné akce:

Víkendová výprava

Kdy:Pátek 6. 5. 2011 16:25 – Neděle 8. 5. 2011 17:30
Kde:skautské klubovny Liberec
Popis akce:

Informace ke květnové víkendové výpravě. Jedeme do skautských ubytoven v Liberci (pamětníci si vybaví, že jsme tam byli jednou v zimě na vánoční výpravě).

Sraz budeme mít v pátek 6. května v 16:25 na konečné autobusů na Rohožníku (autobus 250 nám jede v 16:35) - pojedeme na nádraží ve Vysočanech a odtud vlakem v 17:33 do Liberce.

Vrátíme se, rádi a veselí, v neděli 8. května v 17: 30 na Rohožník.

Nezapomeneme si sebou vzít - spací pytel, ešus, lžícu, hrneček, přezůvky do kluboven, uzlovačku, zápisník, tužku, šátek na hry (dívky jej můžou použít na hlavu, kromě Čapky), oblečení na spaní i na výlety (jedinci, kteří používají na obě činnosti stejné oblečení nebudou vedoucí Tweetee a Tetou tolerováni) , lahev na pití, možná i, pokud poberete, malý batůžek na výlety, skautský kroj (v tom ostatně můžeme i jet) a cokoliv co máte rádi a chcete si to sebou vzít.

Jídlo na cestu a na páteční večeři. Ostatní jídlo během víkendové výpravy, jízdenky a poplatek za ubytování zaplatíme z vybraných peněz. Proto každého kdo pojede poprosíme o 450 Kč. Na konci víkendovky to co zbude samozřejmě zase rozdělíme a vrátíme.

V závěru zprávy, kterou mi Tweetee o víkendovce poslala bylo toto důležité upozornění -
"Jo a mělo by to být povinné pro ty, kteří s námi tento rok ještě nebyli na žádné víkendové výpravě..." a protože tento rok vlastně ještě žádná víkendová výprava nebyla - je to povinné pro všechny.

Takže se na všechny už teď těším a hlavně na Karúzův nový batoh, ale i na všechny staré batohy ostatních. Jen bych chtěl poprosit - kdo se rozhodnete na víkendovku s námi jet - přihlaste se buď na našich stránkách v sekci "kalendář událostí" nebo mailem. Jednak abychom věděli kolik vás přibližně bude a jednak abych věděl, jestli se mám těšit nebo naopak bát.

Honza Jacek - Samson

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (2) Honza Jacek, Honza Váša
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 18. 4. 2011, 6:19   (upraveno 23. 4. 2011, 6:40)
Možnosti

Komentáře k této akci