Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Výlet pro všechny co s námí kamarádí a odvážně ráno vstanou

Štěňata – Výlet pro všechny co s námí kamarádí a odvážně ráno vstanou

Možné akce:

Výlet pro všechny co s námí kamarádí a odvážně ráno vstanou

Kdy:Sobota 16. 11. 2013
Kde:temné lesy a dobré cesty u Dobřichovic
Popis akce:

Se všemi, kteří s námi pojedou se sejdeme v 7:50 na konečné autobusů na Rohožníku. Jedeme autobusem 250 v 8:07, takže ti co pojedou z jiných zastávek mohou do autobusu nastoupit během jízdy (takhle napsané to vypadá, že budete muset naskakovat za jízdy, tak to samozřejmě ne. Rádi zastavíme a v autobusu vás uvítáme).

Vrátíme se asi kolem 18 hodiny (ale to ještě upřesníme). Sebou běžné vybavení na jednodenní výlet, jídlo, pití a 30 Kč na vlak (nezapomeňte prosím sebou své legitimace na MHD), tužku, zápisník a malý obrázek (nebo samolepku) čehokoliv co se vvám líbí.

A teď abyste věděli raději předem co vás čeká a mohli se sami rozhodnout jestli se s námi vydáte:

tento výlet bude trochu mimořádný tím, že většinu cesty půjdeme podle GPS navigace a průvodci se budou střídat po úsecích, abychom nenadávali jen jednomu. Z Dobřichovic se vydáme po modré značce na vyhlídku Hvíždinec (proto ty obrázky nebo samolepky - obrázek samozřejmě můžete nakreslit sami - jenom dodržte prosím velikost maximálně školního sešitu). Tady značku opustíme a pokračovat dál budeme podle GPS. Když budeme mít  štěstí, a to my mít budeme, objevíme vodopády potoka Kejná a jednu z nejstarších trampských osad v brdských hvozdech, projdeme bývalým lomem Kamenná a potkáme-li se opět s modrou značkou dojdeme na nádraží do Řevnic.

Tak, teď už víte vše a já budu jenom doufat, že vás nic neodradí, ráno vstanete a vydáme se za malým dobrodružstvím do velkých lesů.

Na všechny se těší.

Samson

Důležitost: vysoká
Účast: záchranná horská služba
(max. 1)
horský džípíeskový vůdce
(max. 14)
  Zúčastnili se: Honza Jacek Jan Trpaslík Javorský
milada truhlarova
kočka (host od milada truhlarova)
julča (host od milada truhlarova)
Patrik Liška
celkem: 1 celkem: 5
  Nezúčastnili se:
Zadal:Honza Jacek, 4. 9. 2013, 20:40   (upraveno 7. 11. 2013, 11:41)
Možnosti

Komentáře k této akci