Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí Výlet s "Totemem"

Štěňata – Výlet s "Totemem"

Možné akce:

Výlet s "Totemem"

Kdy:Pátek 19. 3. 2010 15:00 – Neděle 21. 3. 2010 18:00
Kde:Starý Kolín
Popis akce:

Na tento výlet nás pozvali kamarádi a kamarádky ze střediska "Totem". V minulých letech se tato akce konala pravidelně v Žihli v místní škole.

Tentokrát se prý pojede někam jinam, ale máme slíbeno, že program bude i pro malé a každopádně spíme pod střechou (no, on i krmelec v lese má střechu, ale doufám, že to bude něco komfortnějšího).

Jakmile budu vědět podrobnosti - doplním je. Vy se zatím můžete trošinku těšit.

Tak teď už se můžete těšit víc, protože vám konečně prozradím podrobnosti.

Jedeme do kuboven vodních skautů z Kolína. Labe sice sjíždět nebudeme, ale když si sebou vezmete karimatky a spací pytel máte jistotu, že se i dobře vyspíte. Uvidíte jaké bude o víkendu 19.3. - 21.3. počasí (zatím je předpověď příznivá - má se oteplit), ale oblečení a obutí si zvolte podle toho jak skutečně bude.
No a teď to nejdůležitější - čas našeho srazu. Sejdeme se v pátek 19.3. v 15:30 hodin na konečné autobusů na Rohožníku (190 nám jede v 15:46). Jedeme na nádraží do Běchovic, takže nás tentokrát nečeká dlouhá cesta.
A hned vám také prozradím návrat - v neděli 21.3. asi kolem 18 hodiny.

Co vás čeká během víkendu už vím, ale raději vám to ještě neprozradím, abyste byli potom překvapeni. Každopádně si myslím, že se nudit nebudeme ani my ani vy.

Jet může každý kdo umí chodit a mluvit (to prosím berte s rezervou) a hlavně splní jednu trochu nepříjemnou podmínku - odevzdá na srazu (nebo ještě lépe o něco dřív) 350 Kč, které se nám budou hodit na nákup jízdenek na vlak, na jídlo a na ubytování a možná zbyde i na bublifuk.

Takže už neváhejte, hlašte se buď hned na našich stránkách nebo i jinak ať je nás hodně a nemusíme se bát sami v opuštěné klubovně.

Mějte se hezky a ahoj na Kolíně u Vodáků

Samson

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (1) Honza Jacek
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 14. 11. 2009, 20:22
Možnosti

Komentáře k této akci