Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí V.I.P. výlet

Štěňata – V.I.P. výlet

Možné akce:

V.I.P. výlet

Kdy:Sobota 22. 6. 2013 7:00 – Neděle 23. 6. 2013 17:00
Kde:"Roverky" - přespání pod převisem nebo pod stromem
Popis akce:

Malé vysvětlení co to V.I.P. výlet je: jedná se o výběrový výlet tedy něco super speciálního. Samozřejmou podmínkou pro účast, která není samozřejmě povinná je umístění v celoročním bodování na 1 - 6 místě.

A teď už pár nejčerstvějších podrobností: tento rok pojedeme do "Roverek" což je soustava skal a převisů v Českém středohoří zhruba mezi městy Úštěkem a Blíževedly. (pár fotografií z průzkumné  cesty můžete vidět ve fotogalerii - tak prosím nakoukněte ať víte co vás čeká).

Protože Roverky jsou oblast, kde je sice hezky, ale pitné vody je tam málo, doporučuji každému aby si do svého batůžku přibalil 1,5 litrovou lahev vody. K jídlu si přibalte to co vám chutná (nedoporučuji hranolky nebo pizzu), ale pro inspiraci: půlku chleba, 2 - 3 instantní polévky (ty, co se zalévají horkou vodou a nemusí se dlouho vařit), buřt nebo kus salámu na opékání, zeleninu a ovoce (jaké, to nechám na vás, ale brambory nebo meloun prosím raději ne), cokoliv co se dá mazat na chleba a chutná vám (i ostatním). Zbytek potravin dokoupíme v Lovosicích, kde se také ještě naposledy vydatně najíme a napijeme. Ale nebojte, v neděli až půjdeme na vlak do Úštěka potkáme dvě studánky s pitnou vodou.

  Pokusíme se celý víkend vydržet s částkou 300 Kč (vlak tam a zpátky, dokoupení jídla a podobně). To co zbyde. spravedlivě rozdělíme a vrátíme. 

Samson

 

Důležitost: střední
Maximální účast:8 spoluhráčů
Zúčastnili se (6) Jan Trpaslík Javorský, Honza Jacek, Matyáš Horák, Jan Linhart, Štěpán Hub, viktor točík
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 26. 4. 2013, 18:45   (upraveno 6. 6. 2013, 17:47)
Možnosti

Komentáře k této akci