Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí "Velká vánoční výprava do Betléma" pod názvem "Je hezké nejen dárky dostávat, ale i dávat"

Štěňata – "Velká vánoční výprava do Betléma" pod názvem "Je hezké nejen dárky dostávat, ale i dávat"

Možné akce:

"Velká vánoční výprava do Betléma" pod názvem "Je hezké nejen dárky dostávat, ale i dávat"

Kdy:Sobota 7. 12. 2013 6:25 –
Kde:Betlémské skály
Popis akce:

Dlouho jsme přemýšleli, kam se vydat na naší "vánoční výpravu". Přemýšleli bychom klidně ještě dál, ale čas výpravy se nezadržitelně blíží a tak jsme se museli rozhodnout.

Kam jinam jet před vánoci, než po stopách tří králů do Betléma.

Sraz tří králů, Ježíška, Panenky Marie, Panáčka Josefa a jejich početných družin bude 7. prosince v 6:25 na konečné u stáje velbloudů na Rohožníku. Pro ty, kteří se k nám budou přidávat kdekoliv v Galilei - velbloud č. 250 vyjíždí ze své stáje v 6:32, takže můžete nasednout kdekoliv.

Omlouváme se za ten brzký čas srazu, ale jedeme přecijenom dál než kousek za Prahu a do Vánoc bychom měli být zase zpátky, tak proto ta časná hodina.

Co sebou: jídlo pití na celý den (možná by nebylo k zahození mít sebou i teplý čaj v termosce), teplé oblečení a pohodlné boty (celý výlet je sice jen asi 8 km dlouhý, ale v dobrých botách se výrazně zkrátí).

Dárek pro některého z kamarádů či kamarádek - stačí jakákoliv maličkost (hračka z kinder vajíčka, dobrý bonbon, cokoliv malého co už doma nepotřebujete a pod.) zabalená s napsaným jménem toho pro koho dárek je.

POZOR !  Ti, kteří se přihlási do neděle 1.12. buď na našich stránkách (platí pro ty, kteří jsou na nich zaregistrováni), maliem či zprávou zaslanou mobilním holubem - mají malý dárek od Ježíška a našich sponzorů - platí jen jednu cestu vlakem, takže od nich budeme vybírat 70 Kč. ("Štika" a podobné rybky dostanou náhradou "dárek útěchy").

S návratem počítáme buď v 17:40 nebo 18:40 na nádraží v Klánovicích - čas bychom ještě včas upřesnili.

S jakýmikoliv dotazy (nejlépe s těmi, které se budou týkat výletu) se klidně kdykoliv obracejte na toho, který se už na vás všechny a na výlet s vámi těší, tedy na 

Samsona

Důležitost: vysoká
Účast: král Melichar, král Baltazar
(max. 2)
král Kašpar, král Avatar
(max. 2)
Ježíšek, Panenka Maria, Panáček Josef
(max. 3)
Valaši
(max. 4)
ovečky
(max. 4)
  Zúčastnili se: milada truhlarova
Honza Jacek

náhradníci:
Patrk Liška
Míša Blažíček
krtek (host od milada truhlarova)
kočka (host od milada truhlarova)
Patrik Samec
Jan Trpaslík Javorský
Vojta Gurovič Jára Jakubec
celkem: 3 celkem: 2 celkem: 3 celkem: 1 celkem: 1
  Nezúčastnili se:
Zadal:Honza Jacek, 17. 10. 2013, 14:20   (upraveno 24. 11. 2013, 14:19)
Možnosti

Komentáře k této akci