Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí "Závody světlušek a vlčat"

Štěňata – "Závody světlušek a vlčat"

Možné akce:

"Závody světlušek a vlčat"

Kdy:Sobota 14. 5. 2016 6:15 – 19:00
Kde:asi okolí Neratovic
Popis akce:

Počítáme se složením závodní šestky takto:

Sova, Výr, Kamzík, Chobotnice, Koťátko, Delfín.

Druhá, neméně zdatná šestka:

Ježek, Krokodýl, Ještěrka, Štika

 

A teď ta méně příjemná věc: protože se závody konají u Neratovic musíme jet vlakem a protože vlak jede brzo, budeme mít sraz na konečné na Rohožníku v 6:15 (autobus 250 nám jede v 6:20). Zato, ale za vás zaplatíme jízdenku na vlak z fondu VCK (Vlčácká cestovní kancelář). 

Startovné činí 50 Kč - startovné budeme vybírat při odjezdu, ale protože vám ho středisko pravděpodobně uhradí, časem vám vrátíme i těch 50 korun. No není to skvělé ?!

Čas návratu: kolem buď 18:52 nebo 19:22 na sídliště Rohožník

Co sebou: zápisník, tužku, uzlovačku, pití na cestu a svačinu, abyste měli dost sil a nepadli na trase hlady - ale pití, oběd a možná i nějakou sušenku na závodech dostanete (proto to starovné). Oblečení a obutí podle počasí pláštěnku. Na nástup kroj (kdo má) - na samotné závody se můžete převléct do tepláků nebo čehokoliv v čem vám bude příjemně. Na oběd - ešus nebo misku na jídlo, lžíci a malý hrneček. Každá hlídka bude mít u sebe jednu lékárničku - ty se Zajdou vezme sebou a před startem vám je rozdáme.

Kdo bude mít sebou nalepené písničky ze schůzek - fajn.

 

Zatím se mějte (a smějte).

Samson 

Důležitost: střední
Maximální účast:12 spoluhráčů
Zúčastnili se (12) Honza Jacek, Adam Kabourek, Vilém Fišer (Výr), Adam Petr Spěváček, Jakub Kotě (host od Honza Jacek), Filip Hanzlík (host od Honza Jacek), Honza Gurovič (host od Honza Jacek), Jakub Hanzlík (host od Honza Jacek), Patrik Šulc (host od Honza Jacek), Patrik Šulc (host od Honza Jacek), Theodor Šíma, Filip Ještěrka Rauš
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 8. 2. 2016, 8:29   (upraveno 28. 4. 2016, 22:23)
Možnosti

Komentáře k této akci