Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí "Zimní přechod Brd" - už zase jinak

Štěňata – "Zimní přechod Brd" - už zase jinak

Možné akce:

"Zimní přechod Brd" - už zase jinak

Kdy:Sobota 28. 1. 2017 8:00 – 17:00
Kde:Kytínská louka
Popis akce:

Na tradiční "Zimní přechod Brd" se tentokrát vydáme v sobotu 28. ledna. Sejdeme se v 7:40 na konečné autobusů na Rohožníku (autobus 250 nám jede v 7:50). Už teď víme, že se ve vlaku, který odjíždí v 9:17 potkáme s ostatními kamarády a kamarádkami, kteří, tak jako my, vyrazí tentokrát na pochod pod heslem "Kdo nejde s námi, jde proti nám", aby se na Kytínské louce setkali s ostatními pochodníky. Kdo by chtěl s námi jet, ať nezapomene doma opencardku nebo lítačku a hlavně 50 Kč na vlak.

Oblečení a obutí podle počasí, ale kdo máte kroj, tak prosím pod svetry a bundy si ho vemte. Na Kytínské louce je většinou zdarma teplý čaj, takže kdo se bude chtít trochu zahřát a bude mít sebou svůj hrníček zvítězí a pije jako první. Minulé pondělí jsem trasu prošel a je to pohoda, zvláště, když najdeme zkratku kterou jsem objevil.

Nezapomeňte sebou zápisník, tužku a hlavně kartičky buď vlastnoručně vyrobené nebo vybarvené ze schůzky na výměnu s ostatními.

Na všechny se těší  Zajda a Samson

Mějte se zatím hezky 

Důležitost: střední
Maximální účast:10 spoluhráčů
Zúčastnili se (9) Honza Jacek, Adam Kabourek, Mário Krtička, Karel Spěváček (Kosatka), Adam Petr Spěváček, Theodor Šíma, Míša Řezáč, Jan Trpaslík Javorský, Filip Viktor Hanzlík
Nezúčastnili se (1) Filip Šesták
Zadal:Honza Jacek, 8. 12. 2016, 21:14   (upraveno 15. 1. 2017, 20:50)
Možnosti

Komentáře k této akci