Štěňata

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Štěňata kalendář akcí "Zpíváme možná falešně, ale rádi"

Štěňata – "Zpíváme možná falešně, ale rádi"

Možné akce:

"Zpíváme možná falešně, ale rádi"

Kdy:Pátek 18. 10. 2013 17:00 – 18:30
Kde:klubovny v Lomecké
Popis akce:

Ano, uhádli jste správně - rozhodli jsme se opět po prázdninách obnovit naše "zpívací pátky". S těmi, kteří budou mít chuť a čas se rádi sejdeme vždy v tyto pátky: 18.10., 1.11., 15.11., 29.11. a 6.12. od 17 hodin v klubovnách v Lomecké a počítáme, že zpíváním, povídáním o všem možném i nemožném a hraním strávíme příjemnou hodinku až hodinku a půl,  takže jak správně počítáte skončíme vždy v 18:30.

Ti, kteří by jeli do Lomecké z Rohožníku a spřáteleného okolí by mohli jet s námi společně z konečné autobusů na Rohožníku. A protože v půl sedmé už bude asi tma a v té, jak známo, chodí různá strašidla, vrátili bychom se zase společně na Rohožník a případné zájemce bychom doprovodili jak na Rohožník, tak do spřáteleného okolí.

A teď jenom co nás v ty pátky čeká: oprášíme starší písničky (které stejně většinou znáte ze školy a školky, ale v našem podání je možná trochu nepoznáte), vybalíme písničky nové, které se postupně naučíme a hlavně si vyzkoušíme písničky, které budeme zpívat na vánoční besidce 13. prosince pro maminky, tatínky a vůbec všechny příchozí.

Těšíme se na všechny z vás, protože přijít může kdokoliv a kdykoliv.

kytarový mág Vážka                      kytarový čaroděj  Driver

                  kytarový čarodějův učeň Samson

Důležitost: střední
Maximální účast:12 spoluhráčů
Zúčastnili se (1) Honza Jacek
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Honza Jacek, 2. 10. 2013, 9:21
Možnosti

Komentáře k této akci