BLTAVA

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub BLTAVA kalendář akcí Cepdtrové šmejdění

BLTAVA – Cepdtrové šmejdění

Možné akce:

Cepdtrové šmejdění

Kdy:Čtvrtek 23. 4. 2020 17:45 – 20:00
Kde:Stromovka
Popis akce:

Konec planých řečí.

Doufám, že CzmoldaSport už bude mít naskladněný kastróly a spustíme první předváděčku šmejdů.

 

Bylo by fajn, abychom byli sudí (ale v nejhorším bude vždy jeden polehávat) a jestli někdo nepřijde s lepším místem, navrhuju sejít se před šestou (do osmi je už jakžtakž vidět) někde tady https://mapy.cz/s/ranujelavu (kousek od Šlechtovky ve Stromovce) a rozprostřít se v prodejních dvojicích po okolí a prostřídat se, nebo odvážně zkusit i čtyřhru.

 

Čtvrtek jsem zvolil s ohledem na dodavatelský lhůty a taky protože má o dost míň foukat, než ve středu. Mírnej vítr neva, ale přece jen budem muset sledovat i větrnou předpověď. On ten míček s dodatečným větrným závažíčkem lítá kurva rychle a je lepší hrát bez závažíčka, když to jde.

 

A kdyby eště kastróly nedorazily, tak vemte do dvojice 2 x 22 metrů šňůry a 8 stanovejch kolíků. Míčky mám.

 

Nabízí se i alternativní hřiště (Letná, Vypich, fotbalový hřište v Tróji, kam jsme chodili na soft atd.) ale to by chtělo, aby někdo prozkoumal a dal ostatním vědět. To by bylo fajn, Stromovka ideální asi není.

 

Diskuzi o sportovišti můžem vést na whatsappu, ale počet sportovců prosím zde, abychom jednoduše viděl, jestli někdo vůbec jde a kolik.

 

A samože bude fajn, když někdo další vypíše další akci, třeba zejtra, nebo kdykoliv a kdekoliv a pod jakýmkoliv názvem sportu, aby se to prostě trochu rozhejbalo.

Důležitost: střední
Zúčastnili se (6) Rychlo Nozka, Sarka K., Káča Kroupová, Zdislava z Brtníků, Lenka Re, HOnza (host od Lenka Re)
Nezúčastnili se (5) V K, Hana Benediktova, Mamut Mamut, Libor B, Havran polní
Zadal:Rychlo Nozka, 20. 4. 2020, 10:34
Možnosti

Komentáře k této akci