Fans AC HIP HOP

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fans AC HIP HOP dokumenty a články Nováč cup - Náchod 26.4.2009

Fans AC HIP HOP – článek Nováč cup - Náchod 26.4.2009

Možné akce:
profilové foto Milan Malovec
Milan Malovec

Nováč cup - Náchod 26.4.2009

Vytvořeno:26. 4. 2009, 22:50
Autor:Milan Malovec
Možnosti
Anotace:

Ahoj Fans. 

Neděle 26.4.2009. Od časného rána slunečný i když poněkud větrný den. Den dalších závodů , kterých se zúčastnily téměř všechny týmy našeho klubu. Každá věková kategorie měla pro naše týmy silné soupeře, a tak nejednoho fanouška přepadla obava, zda silný vítr, který od rána foukal, neodvane naděje a poháry ze soutěže kamsi v dáli. Jinam než do našeho krajského města.

Naštěstí se ukázalo, že tomu bylo téměř naopak a naše týmy provětraly startovní listinu a stanuly těsně či přímo na vrcholu.

Tým "V moři" opět bodoval a zdá se, že právě odtud vyrostou nové naděje, které by mohly kráčet po úspěšné cestě dlážděné poháry a medailemi. Skončily sice na 2. místě, ale podívejme se proč? Do jejich kategorie byl přidán tým "Pomáda show " původně zařazený mezi 11-13 let. Těžko se odhaduje  z jakého důvodu...? Jejich věkový průměr byl 10,88, čili nejstarší v této skupině. Tým"Ber nebo neber" s průměrem 10,9 však již startoval o kategorii výše...!!! 2. místo lze tedy vlastně brát jako vítězství.

Tým "Mamma mia" se snad konečně odlepil od věčně nejlépe 3.místa a již podruhé za sebou svoji sestavu postříbřil. Přejme odnoži této sestavy soutěžící ve Stepech, aby se i jejich snažení obtěžkalo kovem... Zatím získávají zkušenosti, ale všichni jistě věříme, že to jednou přijde!

Naše 75-leté babky to zas pěkně rozjely a porota jejich výkon a um již nemohla neocenit jinak, nežli prvním místem, čímž se týmu dostalo satisfakce za Poděbrady.

O Chekky Cheerkách se snad není ani nutné rozepisovat, neboť na ně neměl ani ten vítr venku.....

Na tomto místě by měl následovat komentář a zhodnocení výsledků odpoledního programu a soutěžících týmů Bílého baletu, Pirátek a Čokoládek. Jelikož jsem však již nebyl na vyhlášení přítomen, přenechám toto na dalším přispěvateli.

Všem vítězným týmům tedy BLAHOPŘÁNÍ , a těm , kteří tentokrát na pohár nedosáhly mnoho elánu a štěstí do dalších soutěží. Vždyť sezona ještě nekončí.....!

Komentáře k tomuto článku