Fans AC HIP HOP

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fans AC HIP HOP dokumenty a články Závody Praha 4.4. 2009

Fans AC HIP HOP – článek Závody Praha 4.4. 2009

Možné akce:
profilové foto Milan Malovec
Milan Malovec

Závody Praha 4.4. 2009

Vytvořeno:5. 4. 2009, 17:01
Autor:Milan Malovec
Možnosti
Anotace:Závody Praha4.4.2009

Ahoj Fans a dobrý den.
4. duben 2009 - Praha. Horký jarní den, den dalších závodů soutěže Žij pohybem. Pohled do startovní listiny dával již předem tušit, že zejména v kategorii 8-10 let s náčíním půjde o boj nejen s jinými týmy, ale i boj mezi týmy našeho klubu. Bohužel na to většinou doplácí Bílý balet, který svým věkovým průměrem je již zařazen do této kategorie. V kategorii nižší by medailové umístění bylo jistější, ale berme to tak, že mají ve sbírání zkušeností tímto drobným handicapem náskok do dalších závodů a dalších let. A pak se jich tedy všichni bojte...
Čtvrté místo Pirátek je jistě trochu zklamáním zejména pro ně samé, ale na jejich místě bych hlavu nevěšel. Slova poroty o dívání se do země nechť je jim dobrou radou a poučením a jistě i trenérky poradí, na co si dát pozor. Jednou to přeci vyjít musí.
Tým V moři opět zabojoval i když popravdě řečeno bych si tentokrát já osobně na první místo nevsadil. Skladba Grand restaurant pana Septima z pražského klubu Alfa byl velice silnou konkurencí a zacvičil také dost dobře. O to více týmu V moři gratuluji. Až budou zveřejněné výsledky těchto závodů, rád se podívám na bodové hodnocení, neboť rozdíly nebudou asi velké.
Dopolední závody završilo vystoupení týmu Mamma mia, který v těžké konkurenci sedmi týmů obsadil třetí místo. Neznám pocity dívek, zda jsou s tímto umístěním spokojené či nikoliv. Určitě řeknou - NEJSME - chtěli jsme víc -už jsme zase jen třetí!!! Přesto holky díky Vám za medaili! Závodů je letos ještě dost a Vy na to máte....!
S pokračujícím dnem teplota v hale stoupala. Nevím jak na palubovce, ale pod střechou bylo horko a dusno. Horko a dusno bylo i s nástupem Sports team 15-20 let zastoupený našimi Rockovými panenkami. Skvělý výkon pro oči diváka. Nažhavený výkon byl zejména pro aktérky trochu nečekaně zchlazen poněkud drsnějším hodnocením profiporoty. To poznamenalo i náladu našich závodnic, jejichž líce poznamenal smutek a vnitřní nesouhlas s výrokem. Z jejich a i mého pohledu se v této chvíli zdály zlaté medaile nedosažitelné. Po sestavách dalších tří týmů jsem ale začal věřit, že by to až tak hrozně nemuselo dopadnout, neboť slova kritiky si vyslechly všechny vystupující v této kategorii. S napětím se tedy čekalo na vyhlášení výsledků. Přes všechny ty výtky profiporoty však byla porota z řad hodnotících trenérů jiného názoru, a tak Rockové panenky přivezly domů zlato... A dobře jim tak!
Přes částečné neúspěchy snad můžeme tyto závody z klubového hlediska považovat za vydařené. Tři medaile z pěti týmů se snad nedá brát jako neúspěch i když chápu , že pohled poražených týmů bude odlišný. Ale k tomu už může každý napsat svůj názor, prostoru je tu dost pro každého. Ještě jednou gratuluji medailistům a ostatním vzkazuji : Příště bude líp - jen hlavu vzhůru a neklesat na mysli! Důvěra v sebe sama je polovina úspěchu!  Milan M.

Komentáře k tomuto článku