Fans AC HIP HOP

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fans AC HIP HOP dokumenty a články Žij pohybem 3.4.2010 Praha

Fans AC HIP HOP – článek Žij pohybem 3.4.2010 Praha

Možné akce:
profilové foto Milan Malovec
Milan Malovec

Žij pohybem 3.4.2010 Praha

Vytvořeno:4. 4. 2010, 0:46
Autor:Milan Malovec
Možnosti
Anotace:

3.duben 2010 lze nazvat pro náš klub jako "Den sběru drahocenných kovů". Ne že by se děvčata zapojila do sbírání odpadu, ale lze takto nazvat další závody ligové soutěže Žij pohybem.

Při poledním příjezdu do haly každého napadla otázka - Jak v tomhle můžeme závodit  ?  Hala narvaná k prasknutí , vzduch vydýchaný... Naštěstí se po odjezdu dopoledního bloku , ve kterém startoval nejmladší tým Hannah Montana (8.místo), uvolnilo jak v hledišti, tak na ploše.

 Jako první vystoupaly k nebesům Pilotky, jež svoji výborně předvedenou sestavou přistály zaslouženě na ranveji nejvyšší.

V další kategorii - týmů 11-14 let bez náčiní mezi osmi týmy proti sobě nastoupil Bollywood a Pop star (původně HSN). V dramatickém souboji  se nakonec na 1. stupínek protančil Bollywood a rozšířil tak svoji sbírku kovů, jež na soutěžích získává. Překvapením a zaslouženým úspěchem bylo třetí místo Pop star, kterému se díky trenérce, změně hudby a choreografie podařilo katapultovat z posledních příček na umístění na bedně. Byl to tentokrát "Skokan Klubu".

Jako poslední vystoupil tým Cesta do Mexika. Napínavá podívaná , jakže se popere s dalšími sedmi soupeři. Krásná třetí příčka patří  tomuto týmu, když ho překonal jen tým z Bíliny, který rozesel po palubovce svůj hrášek a kukuřičku a navíc pak cestu ke zlatu zazdil opřilbený dělník Mario z Písku  se svými kostkami...

Cesta zpět  do Hradce by si téměř tedy vyžádala policejní ochranu, neboť autobus plný zlata, stříbra, bronzu a trenérky Gabči coby platiny, by si ji zcela určitě zasloužil.

Touto cestou chci tedy všem závodnicím a všem, kdo se podílel na jejich přípravě pogratulovat a přeji do dalších závodů další úspěchy....

                                                                            M.M.

Komentáře k tomuto článku