Fans AC HIP HOP

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Fans AC HIP HOP dokumenty a články Žij pohybem Praha 15.5.2010

Fans AC HIP HOP – článek Žij pohybem Praha 15.5.2010

Možné akce:
profilové foto Milan Malovec
Milan Malovec

Žij pohybem Praha 15.5.2010

Vytvořeno:16. 5. 2010, 23:16
Autor:Milan Malovec
Možnosti
Anotace:

Pošmourná sobota 15.5.2010 byla svědkem dalšího kola soutěže Žij pohybem. Dopoledního programu se účastnily hned tři týmy : Bollywood , Pop star a Cesta do Mexika. Při pohledu na startovní listinu jsme doufali v nějakou tu medaili (jistě nebyly nemožné i tři), i když v kategorii big s náčiním byla konkurence veliká. Přáli jsme tedy Mexiku alespoň ten bronz.

Pop star po změnách choreografie a hudby bojoval statečně , jeho výkon porota ocenila konečným 7. místem. Tým Bollywod se téměř celý závod své kategorie držel na zlaté pozici. Bohužel poslední dva startující týmy, kdy domácí  Kapitán Jack  zavelel k útoku  a Alfa klub z Pardubic se svou společenskou výzvou k tanci  "Smím prosit", posunuly náš tým na bronzovou pozici. Ale i tak jim patří gratulace. Tímto svým umístěním se Bollywood stal velikým favoritem na celkové 1. místo v Ligovém hodnocení ve své kategorii. Ale ještě čeká jeden závod.

Veliké napětí panovalo v kategorii Big s náčiním, kde startovalo Mexiko. Dobře zacvičená sestava a pochvala od odborné poroty se však příliš nezobrazila v bodovém ohodnocení rozhodčích. Jelikož Mexiko startovalo jako poslední, věděli jsme, kolik bodů bude potřeba na stupně vítězů. Nakonec to stačilo jen na 6. místo.  Přesto děvčatům děkuji za dobře odvedený výkon a ve finále přeji nějakou tu medaili....

Na odpolední kategorie jsem již nebyl přítomen, tak snad někdo výsledky a průběh dodá. M.

Komentáře k tomuto článku