Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 01 Vstup do obnovené soutěže Fitcentru nevyšel a muselo se sklonit před výkonem Peak Sportu

Fitcentrum Litomyšl – článek 01 Vstup do obnovené soutěže Fitcentru nevyšel a muselo se sklonit před výkonem Peak Sportu

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 Vstup do obnovené soutěže Fitcentru nevyšel a muselo se sklonit před výkonem Peak Sportu

Vytvořeno:23. 1. 2022, 10:57   (upraveno 23. 2. 2022, 12:33)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Z rozhodnutí valné hromady oddílu Litomyšlské soutěže se odehrané zápasy do předcovidového omezení ruší. Odstoupila Sloupnice a soutěž se odehraje asi pouze jednokolově. Na úvodní duel s Peak Sportem se sešlo Fitcentrum s patnácti hráči plus brankářem, ale celek se jen těžko dostával do tempa, což vyhovovalo soupeři, který byl velmi důrazný v koncovce a zaslouženě získal všechny body.

Fitcentrum Litomyšl - Peak Sport Litomyšl 1:6 (0:2, 0:0, 1:4)

   Do utkání vstoupil aktivněji soupeř a byl i aktivnější a důraznější v koncovce. V 8. minutě nastřeloval puk před branku Vladimír Knap a ten se odrazil od brusle Jiřího Drobného bohužel za záda Pavla Peterky - 0:1. Soupeř dostal chuť a na začátku 10. minuty po prudké nahrávce Jaroslava Kopeckého před branku usměrnil puk za záda Pavla Peterky Petr Havran - 0:2.  Také Fitcentrum si vytvářelo šance, ale Ondřej Novotný v brance měl svůj den a chytil vše co mířilo mezi tyče.

   Ve druhé části byl opět soupeř více aktivní, ale šance se střídaly na obou stranách. Pavel Peterka se snažil, ovšem skóre se neměnilo ani na jedné straně.

   Ve 34. minutě se naskytla početní výhoda Fitcentru a po přihrávce Miroslava Reslera prostřelil od modré vše Libor Cach - 1:2. Na konci 36. minuty se ale po akci Vladimíra Knapa prosadil Michal Vopařil a odpověděl na 1:3. Fitcentrum se také snažilo, ale ani ty nejvyloženější šance nebyly proměněny. Ve 39. minutě se tak opět prosadil soupeř a po pasu Petra Havrana skóroval Josef Jiruše - 1:4. Ve 43. minutě pak přidal další gól se štěstím Miroslav Lustyk po přihrávce  Vladimíra Knapa - 1:5. Debakl Fitcentra pak završil  ve 48. minutě Jaroslav Kopecký z asistence Miroslava Lustyka - 1:6.

   Fakta - branky: Libor Cach - Vladimír Knap, Petr Havran, Michal Vopařil, Josef Jiruše, Miroslav Lustyk, Jaroslav Kopecký. Asistence: Miroslav Resler - Vladimír Knap 2, Jaroslav Kopecký, Petr Havran, Miroslav Lustyk. Vyloučení: 2:3, využití: 1:0. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Cach, Petr Dobiáš, Jiří Drobný (2), Zdeněk Hájek, Radek Hrčníř, Radim Juruj, Libor Kučera, Martin Kuda, Martin Kudrna, Tomáš Lesák, Karel Mifek, Michael Resler (2), Miroslav Resler, Libor Štegner, Milan Vičar. Sestava Peak Sport: Ondřej Novotný - René Štyndl, Petr Havran, Josef Jiruše (4), Vladimír Knap, Jan Nekvinda, Jaroslav Kopecký, Miroslav Lustyk (2), Michal Vopařil, Jan Lipavský, Ondřej Coufal, jiří Mikulecký.

Komentáře k tomuto článku