Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 08 Z drtivé převahy s celkem Jokers byla nakonec těsná, ale zasloužená výhra!

Fitcentrum Litomyšl – článek 08 Z drtivé převahy s celkem Jokers byla nakonec těsná, ale zasloužená výhra!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Z drtivé převahy s celkem Jokers byla nakonec těsná, ale zasloužená výhra!

Vytvořeno:27. 12. 2023, 15:04
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Jokers je v tabulce před Fitcentrem, ale na hřišti to nebylo znát. Fitcentrum si vynutilo místy drtivý tlak, ovšem brankář soupeře Ondřej Hoch byl doslova k nepřekonání. Po zranění nastoupil do branky Fitcentra opět Pavel Peterka a hlavně v závěru soupeře doslova vychytal a udržel jednobrankový náskok!!

 

Fitcentrum Litomyšl - Jokers 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)

   Litomyšlský celek zahájil utkání náporem a jedna šance střídala druhou. Soupeř se omezil na rychlé brejky, ovšem oba brankáři byli pozorní až do 15. minuty, kdy Petr Švejda poslal do brejku Miloše Luňáčka a jeho nepovedenou střelu smolně pustil mezi betony do branky Pavel Peterka - 0:1.

   Po změně stran se obraz hry nezměnil. Fitcentrum mělo pořád více ze hry, ale Ondřej Hoch i nadále odolával. Až na konci 20. minuty se usadilo Fitcentrum v obranném pásmu soupeře, puk zpoza branky poslal na Davida Vomočila Michael Resler a ten po zemi srovnal stav na 1:1.

   Dalších 16 minut se oba brankáři Hoch i Peterka doslova překonávali, ale nakonec Fitcentru pomohla početní výhoda při vyloučení Martina Jílka. Martin Kuda našel ideálně před brankou Milana Vičara a ten dokonal obrat na 2:1.

   Jenže také soupeři pomohla přesilovka, kdy byl vyloučen Michael Resler. Ve 44. minutě předvedl Jokers pěknou kombinaci a po asistenci Michala Cacka vyrovnal Martin Kohl na 2:2. Vypadalo to, že se utkání dohraje na remízu, ale při hře 4 na 4 uvolnil Karel Mifek kanonýra Davida Vomočila a ten vrátil Fitcentru vedení - 3:2. Soupeř ještě zkoušel hru bez brankáře, ale nic z ní nevyplodil, a tak se z tříbodové výhry mohlo radovat Fitcentrum!

   Fakta - branky: David Vomočil 2, Milan Vičar - Miloš Luňáček, Martin Kohl. Asistence: Michael Resler, Martin Kuda, Karel Mifek

-       Petr Švejda, Michal Cacek. Vyloučení: 7:5, navíc Lukáš Šváb (Fitcentrum) 10 minut osobní trest, využití: 1:1 Rozhodčí: Stach. Sestava Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Lukáš Šváb (16), Dušan Schlögl (2), Libor Štegner, Martin Zatočil, David Vomočil (2), Michael Resler (4), Karel Mifek, Martin Kuda, Milan Vičar, Martin Dobeš. Sestava - Jokers: Ondřej Hoch - Zbyšek Báča, Michal Cacek (2), Jan Čermák (2), Martin Jílek (4), Miloš Luňáček, Jan Mička, Marek Oblouk, Jan Poliačik, Petr Švejda (2).

Komentáře k tomuto článku