Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 19 Neskutečná prohra Fitcentra s Peak Sportem v závěru utkání!

Fitcentrum Litomyšl – článek 19 Neskutečná prohra Fitcentra s Peak Sportem v závěru utkání!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Neskutečná prohra Fitcentra s Peak Sportem v závěru utkání!

Vytvořeno:26. 2. 2024, 13:41   (upraveno 26. 2. 2024, 14:09)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V přímém souboji o stupně vítězů sehrálo Fitcentrum velmi dobrý zápas, který si ale nakonec zcela samo v závěru úplně zbytečně smolně prohrálo!

Fitcentrum Litomyšl - Peak Sport Litomyšl 6:7 (1:1, 3:2, 2:4)

   Od prvních minut byl zápas velmi vyrovnaný. Peak Sport hrál odzadu a měl před Fitcentrem respekt. Až ve 12. minutě se Fitcentru aktivita vyplatila. po akci Martina Kudy se trefil Petr Dobiáš a poprvé překonal brankáře  Petra Pakostu - 1:0. Na konci 14. minuty se ale prosadil individuálně Miroslav Lustyk a bylo vyrovnáno - 1:1.

   Do druhé třetiny vstoupil lépe Peak Sport a po vyhrané buly Michala Vopařila s Michaelem Reslerem dokonal obrat Jiří Mikulecký - 1:2. Dál se oba brankáři drželi, ale šťastnější byl Pavel Peterka, protože ve 24. minutě se vyplatil Fitcentru tlak v útočném pásmu a po přihrávce Miroslava Reslera napřáhl od modré Lukáš Šváb a vyrovnal na 2:2. Ve 27. minutě se ale prosadil po asistenci Jana Šauera Marek Kalivoda a vymetl šibenici branky Pavla Peterky - 2:3. Fitcentru ale stačilo pouhých 18 sekund na to, aby se podařilo Petru Dobiášovi vyrovnat na 3:3. Ve 29. minutě pak dokonal obrat tvrdou střelou Jan Šíma a Fitcentrum vedlo 4:3.

   Hned po pětačtyřiceti sekundách hry třetí části se individuálně prosadil David Vomočil a bylo to už 5:3. Za necelou minutu ale po akci Miroslava Lustyka snížil René Štyndl na 5:4. Obrat nastartoval zbytečný faula Milana Vičara. Ve 46. minutě se ale zdálo být o osudu utkání rozhodnuto. Martin Kudrna zpoza červené čáry napálil puk na branku, kde ho Petr Pakosta pouze vyrazil na hůl najetého Davida Vomočila, který v početním oslabení skóroval na 6:4.  Peak Sport ale početní výhodu přece jenom využil, kdy po přihrávce Reného Štyndla snížil Marek Kalivoda na 6:5. Fitcentrum bylo rozhozené a začalo se bát o výsledek. Naopak soupeř byl v ráži a po akci Marka Kalivody na začátku 47. minuty vyrovnal René Štyndl na 6:6. V předposlední minutě byl vyloučen na straně Peak Sportu Jan Šauer, ale s početní výhodou naložilo Fitcentrum velmi špatně. Po přihrávce Marka Kalivoda ujel po pravé straně Zdeněk Plášek a střelou k tyči poslal své družstvo do vedení - 6:7. Do konce utkání chybělo pouze 29 sekund. Fitcentrum to ještě zkusilo bez brankáře, ovšem marně!!

   Fakta - branky: Petr Dobiáš 2, David Vomočil 2, Jan Šíma, Lukáš Šváb - René Štyndl 2, Marek Kalivoda 2, Miroslav Lustyk, Jiří Mikulecký, Zdeněk Plášek. Asistence: Martin Kuda, Martin Kudrna, Miroslav Resler - Marek Kalivoda 2, Miroslav Lustyk, Jan Šauer, René Štyndl, Michal Vopařil. Vyloučení: 4:3, využití: 0:1, v oslabení: 1:1. Rozhodčí: ???. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Lukáš Šváb (4), Martin Kudrna, Libor Cach, Libor Štegner, David Vomočil, Michael Resler, Radim Juruj, Martin Kuda, Milan Vičar (2), Petr Dobiáš, Jan Šíma (2), Miroslav Resler, Ondřej Vašinka. Sestava - peak Sport Litomyšl: Petr Pakosta - Petr Havran, Josef Jiruše, Marek Kalivoda, Miroslav Lustyk (2), Jiří Mikulecký (2), Jan Nekvinda, Ladislav Peřina, Zdeněk Plášek, Jan Šauer (2), René Štyndl, Michal Vopařil.

Komentáře k tomuto článku