Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 20 Poslední Rytíři z Pusté Kamenice sebrali zaslouženě Fitcentru dva body

Fitcentrum Litomyšl – článek 20 Poslední Rytíři z Pusté Kamenice sebrali zaslouženě Fitcentru dva body

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Poslední Rytíři z Pusté Kamenice sebrali zaslouženě Fitcentru dva body

Vytvořeno:8. 3. 2024, 8:32   (upraveno 8. 3. 2024, 8:42)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Fitcentrum má letos našlápnuto na velmi dobré umístění. Po velmi nešťastné minulé prohře s Peak Sportem se čekalo, že Rytíři z Pusté Kamenice budou snadným soustem. Opak byl však pravdou a soupeř si body nakonec zasloužil, protože předvedl lepší hru, než-li litomyšlský celek. Fitcentrum při hře bez brankáře zachránilo alespoň bod, ale nezvládlo následné nájezdy. I tak je teoreticky stále ve hře o 3. příčku, o kterou si zahraje v přímém souboji s Jokeritem příští středu.

Fitcentrum Litomyšl - Rytíři Pustá Kamenice 2:3 po samostatných nájezdech (0:0, 1:2, 1:0) 0:1

   Od prvních minut se Pustá Kamenice na hřišti lépe pohybovala a zle hrozila protiútoky. Oba celky si vytvořily několik příležitostí, ale oba brankáři Pavel Peterka i Michal Dvořák byli pozorní.

  Až ve druhé třetině udeřilo, a to na straně Fitcentra. Michael Resler vybojoval v 18. minutě v obranném pásmu puk, uvolnil Davida Vomočila, ten u branky Martina Zatočila, který otevřel skóre utkání - 1:0. Jenže o vedení Fitcentru přišlo záhy. Ve 20. minutě po akci Jana Vodehnala pohotově vyrovnal Vojtěch Randák na 1:1. A ve 27. minutě bylo ještě hůře. Rozhodčí vhodil v obranném pásmu Fitcentra puk mezi Milana Vičara a Dušana Pečenku. Kolem puku chvíli všichni ,,tancovali" až se k nemu dostal Jan Vodehnal a poslal ho za záda Pavla Peterky - 1:2.

   V posledním dějství už jen Fitcentrum stále marně dotíralo na branku Michala Dvořáka. Dvakrát jel sám na gólmana David Vomočil, jednou Michael Resler, ale stále nic. V poslední minutě utkání přistoupilo Fitcentrum i ke hře bez brankáře. Šestice hráčů pak po vhazování rychle získala puk a po asistenci Miroslava Reslera naštěstí vyrovnal pohotově David Vomočil na 2:2

   Rozhodovat se mělo v samostatných nájezdech. Začínala Pustá Kamenice a Jan Vodehnal nedal, následně Miroslav Resler také ne. Neuspěl ani David Zeman a Ondra Vašinka ve druhé sérii. Ve třetím pokračování neuspěl Tomáš Bouška a ani Michael Resler. Ve čtvrté sérii se pořadí střelců obrátilo a David Vomočil se neprosadil a ani David Zeman na druhé straně. Pak jel znovu David Vomočil a nebyl opět úspěšný, ovšem na druhé straně Marek Černý ano, a tak druhý bod putoval na konto Pusté Kamenice - 2:3.

   Fakta - branky: Martin Zatočil, David Vomočil - Vojtěch Randák, Jan Vodehnal, Marek Černý ze SN. Asistence: David Vomočil, Miroslav Resler - Jan Vodehnal, Dušan Pečenka. Rozhodčí: ???. Vyloučení: 3:3, bez využití. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Petr Dobiáš (2), Libor Štegner (2), Martin Zatočil, David Vomočil, Miroslav Resler, Michael Resler, Martin Kuda (2), Milan Vičar, Ondřej Vašinka. Sestava - Rytíři Pustá Kamenice: Michal Dvořák - Tomáš Bouška, Marek Černý, Jan Krajíček, Martin Kučera, Zbyněk Opluštil, Dušan Pečenka, Vojtěch Randák, Martin Smažil (4), Jan Vodehnal (2), David Zeman.

Komentáře k tomuto článku