Spoluhráči.cz klub Fitcentrum Litomyšl dokumenty a články 21 Tým Jokers s aktivně hrajícími hráči meziokresního přeboru po prohrané první třetině jasně přehrál Fitcentrum, které přišlo o naději na stupně vítězů...

Fitcentrum Litomyšl – článek 21 Tým Jokers s aktivně hrajícími hráči meziokresního přeboru po prohrané první třetině jasně přehrál Fitcentrum, které přišlo o naději na stupně vítězů...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

21 Tým Jokers s aktivně hrajícími hráči meziokresního přeboru po prohrané první třetině jasně přehrál Fitcentrum, které přišlo o naději na stupně vítězů...

Vytvořeno:14. 3. 2024, 10:18   (upraveno 14. 3. 2024, 10:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Předposlední zápas soutěže přinesl přímý souboj o třetí příčku. Fitcentrum se muselo obejít bez svého nejlepšího střelce Davida Vomočila, který léčí otřes mozku a už se na ledě letos neobjeví. Jokers neponechalo nic náhodě a s hráči meziokreního přeboru nakonec jeasně Fitcentrum porazilo. Herní kvalita byla jasně na straně Jokers, kterému napomohly velké nepřesnosti obou rozhodčích.

Fitcentrum Litomyšl - Jokers Polička 2:8 (2:1, 0:5, 0:2)

   Uběhlo 34 sekund po zahájení a Michael Resler vysunul do brejku rychlíka Adama Teleckého, který poprvé překonal Milana Beneše v brance Joekrs - 1:0.  Vedení drželo Fitcentrum statečně až do 6. minuty, kdy se po přihrávce Jana Poiliačika prosadil Martin Kohl - 1:1. Ve 13. minutě po asistenci Jana Šímy obkroužil branku aktivní Martin Kuda a vrátil Fitcentru vedení - 2:1. To ale bylo ze strany litomyšlského celku pro zbytek utkání bohužel vše.

   Už v 18. minutě se prosadil Michal Cacek a po jeho přihrávce vyrovnal svým druhým gólem v utkání Martin Kohl na 2:2. Ve 20. minutě vyslal Marek Dobeš vpřed Michala Cacka, ten obkroužil branku, kde podklouzl při přesunu Pavel Peterka a hráč Jokekers tak mohl pohodlně zasunout puk za jeho záda a dokonat tak obrat v utkání - 2:3. To už zcela položilo celek Fitcentra. Na začátku 23. minutě poslal Jan Boháček do rychlého brejku Libora Boháčka a ten zvýšil na 2:4. Na konci 26. minuty bylo ještě hůře. Po kombinační akci přihrával Jan Poliačik a do prázdné branky zasunul puk opět Libor Boháček - 2:5. Ve 28. minutě byl vyloučen Libor Cach. Puk si převzal od brankáře Milana Beneše Jan Mička a sólem přes celé hřiště zakončil přesilovku brankou na 2:6. V závěru druhé části si Fitcentrum vytvořilo místy drtivý tlak, ale ani ty nejvyloženější akce brankou bohužel neskončily.

   Ve 36. minutě byli postupně vyloučení Martin Dobeš a Petr Dobiáš a dvojnásobnou přesilovku využil po přihrávce Libora Boháčka Ota Veselý střelou po zemi pod betony Pavla Peterky - 2:7. Ve 40. minutě přehlédi rozhodčí zakázané uvolnění, když přihrávka Libora Boháčka šla z vlastní poloviny až za brankovou čáru, kde se puku zmocnil Jan Boháček a zakončil utkání brankou na konečných 2:8.

   Fakta - branky: Adam Telecký, Martin Kuda - Martin Kohl 2, Libor Boháček 2, Jan Boháček, Jan Mička, Ota Veselý. Asistence: Michael Resler, Jan Šíma - Jan Poliačik 2, Libor Boháček 2, Milan Beneš, Jan Boháček, Michal Cacek, Marek Dobeš. Rozhodčí: ???+???. Vyloučení: 4:5, využití: 0:2. Sestava - Fitcentrum Litomyšl: Pavel Peterka - Libor Cach (2), Libor Štregner, Petr Dobiáš (2), Martin Dobeš (2), Adam Telecký (2), Miroslav Resler, Michael Resler, Martin Kuda, Milan Vičar, Jan Šíma, Radim Jueruj. Sestava - Jokers Polička: Milan Beneš - Zbyšek Báča (2), Jan Boháček (2), Libor Boháček, Michal Cacek, Marek Dobeš, Martin Kohl, Jan Mička, Radek Mička (2), Jan Poliačik (2), Ota Veselý (2).

Komentáře k tomuto článku