Spoluhráči.cz klub Florbal čtvrtek PČR kalendář akcí MR UNITOP PČR ve FLORBALE

Florbal čtvrtek PČR – MR UNITOP PČR ve FLORBALE

Možné akce:

MR UNITOP PČR ve FLORBALE

Kdy:Sobota 1. 11. 2014 8:00 – 18:00
Kde:Holešov
Popis akce:

Pánové, rok s rokem se skoro sešel a doufám, že my se tam také sejdeme.

Po pondělním vypjatém florbale jsem hodně uvažoval, co dál.

Máme už jen 3 hodiny v Radlicích a jsem pro ty hodiny pošetřit na přípravu před MR v Holešově (taktický trénink, nácvik situací - tři na dva, dva na jednoho, oslabení, přesilovka, hru ve složení, v jakém budeme hrát v Holešově, případně přátelák s Akádou).

Proto navrhuji počínaje nejbližším pondělím florbal přesunout do Sokolky na Nádražní 16a, Praha 5 od 17:00 hod, kde můžeme hrát, případně potrénovat až do 21:00 hod - bude-li zájem. 

Ponechávám na každém z Vás, kdo by do Holešova chtěli jet nebo si jen tak potrénovat, zda byste chodili i (nebo aspoň) v úterý od 06:00 hod na indivindy přípravu do naší arény. Myslím, že se to týmu loni vyplatilo.

Potřebujeme se zlepšit v taktice a strategii naší hry, proto bych byl pro v pondělí upozadit klasickou hru a věnovat se jednotlivým herním prvkům a teprve poté hrát i v zápasovém tempu, tj. 2x 10 min hrubý čas).

Plánuji domluvit i přítelák na Akádě až se jim rozběhne škola.

K nominaci:

Mluvil jsem osobně s Milanem a telefonicky s Alešem - oba mají zájem jet. Aleš slíbil, že se jednou týdně urve na flo. Brankáři jsou základ.

Zbývá tedy 10 kolonek do pole. 

Předběžně jsem to dával na papíře dohromady. K případným výhradám se klidně vyjádřete. Budu rád, kdyby mi každý napsal, na jaké pozici by chtěl, nechtěl hrát (LK, PK, C, LO, PO), případně s kým si na hřišti rozumí, nerozumí, v čem se cítí silný, slabý - nejlépe přes web. Pochybuji totiž, že se všichni sejdeme v hospodě tento čtvrtek v Gurmanii (14.08.2014), abychom se o tom pobavili.

Některým z Vás to připadá asi zbytečné, ale mně ne. Osobně jsem připraven a ochoten pro tým a naplnění našeho potenciálu udělat maximum v rámci svých možností a totéž bych uvítal i u Vás v rámci Vašich možností. Říkám na rovinu, že nechci v sestavě hráče, kterej by tam jel jen na "dovolenou", na guláš, pivo a nešlo mu o to předvést náš tým v co nej světle. Myslím si, že na posledním turnaji v Semilech jsme nepodali maximum a netáhli za jeden provaz tak silně jako v Holešově. 

Když jsme u toho, na oslavu stříbra v Holešově 2013, do Gurmanie dorazilo cca 5 lidí, z toho většina ti, co tam nebyli, ačkoliv jsem předem zamluvil cca 20 míst na základě předběžného zájmu. Docela mě to zamrzelo.

Zpět k sestavě - přednostně mám zájem o níže uvedené, s některými jsem mluvil telefonicky, s některými osobně, s některými vůbec (měl jsem to v plánu v pondělí, ale nebyla dobrá atmosféra):

 

Brankáři:

             Milan Chuďas!

             Aleš Trmal!

Obrana:

            Tomáš Gacek! 

            Šobi!         

            Peťa Šigut ("hrající trenér")!

            Michal Pořízek!

            

Centři: 

            Roman Friedrich!    

            Zdenda Bělík!            

Křídla: 

           Jan Kincl!

           Jiří Janele!

           Pavel Koščo!

           Kuba Novák!

 

Hráči s vykřičníkem s námi byli i na předchozích turnajích, nebo aspoň chodí, více či méně často a mají tak logicky blíže k nominaci bo jsme parta.

Prosím Vás o brzké potvrzení účasti respektive o projevení zájmu reprezentovat SKPV Praha II včetně Vašich poznámek. V případě zájmu Vás, shora nezmíněných, mě kontaktujte..záležet bude i na přístupu k přípravě před turnajem..a na tom, zda budeme všichni zdrávi atd. Proto se omlouvám, že se na všechny nedostalo, nedostane.

Kdo by chtěl jet jen tak, případně s rodinou, přítelkami, manželkami - fandit a pak s námi popít, jsem pro:-)

Díky, Honza Kincl

 

PS: 

5+1, 2x10 min hrubý čas, 12 týmů, 2 skupiny, po skupinách klasické playoff, 1-3. tým pohár, diplom, 4. tým diplom, tým max. 12 hráčů, startovné 1.000,-Kč, ubytování na internátu /noc za 70,-Kč). Více v odkazu dole nebo (policie-sport.cz)

 

PS.S: 

Za ředitelkou půjdu poprosit o prachy na hřiště. Buď s prázdnou před Unitopem anebo až po Unitopu 2014 s.... 

Důležitost: vysoká
Přílohy:

Propozice-M-UNITOP-ČR-florbal-2014 (1).rtf

Účast: spoluhráč
(max. 12)
brankář
(max. 2)
  Zúčastnili se: Zdeněk Bělík
Jan Kincl
Jiří Janele
Michal POŘÍZEK
Milan Chudý
Ivan Sikora (host od Zdeněk Bělík)
Jana Proksova (host od Zdeněk Bělík)
Roman Friedrich (host od Zdeněk Bělík)
Michal Skrobak (host od Zdeněk Bělík)
Tomáš Gacek (host od Zdeněk Bělík)
Pavel Kosco (host od Zdeněk Bělík)
celkem: 11
  Nezúčastnili se: Milan Musil
Zdeněk Trčka
Zadal:Jan Kincl, 12. 8. 2014, 19:48   (upraveno 8. 9. 2014, 20:07)
Možnosti

Komentáře k této akci