Spoluhráči.cz klub HC Ovce Kamenné Žehrovice dokumenty a články mistrák AMHL HC Ovce - HC Super-Bazar 9:5

HC Ovce Kamenné Žehrovice – článek mistrák AMHL HC Ovce - HC Super-Bazar 9:5

Možné akce:
profilové foto Ludek Maulis
Ludek Maulis

mistrák AMHL HC Ovce - HC Super-Bazar 9:5

Vytvořeno:8. 9. 2013, 0:28   (upraveno 8. 9. 2013, 0:34)
Autor:Ludek Maulis
Možnosti
Anotace:První zápas HC OVCE v amatérské lize AMHL Slaný

Sobota 7.9.2013 - Slaný

HC Ovce - HC Super Bazar   9 : 5

 

V sobotu 7.9. ve 13:30 se ve Slaném uskutečnil historicky první zápas týmu HC Ovce v AMHL Slaný. Soupeřem byl loňský vicemistr HC Super Bazar.

Utkání začal Super Bazar pěkně zostra a už po dvou minutách musel lovit Štěpánovský puk z Ovčí sítě. Po chvíli ale Ovce vyrovnali a následně se ujali vedení a už soupeře nepustili. Střelecky se vyznamenal Ondra, když síťku Superbazarské branky rozvlnil čtyřikrát. Jožo se strefil třikrát. Jednou se prosadil Brňák a Vendu Pospíchala naladili tři stromy, co dostal do skvělé formy a nádherně skóroval v novém dresu se svou oblíbenou žitovskou čtyři a čtyřicítkou.

V brance Ovcí se vyznamenal Štěpánovský, který nesčetněkrát vychytal soupeře neuvěřitelnými zákroky a celý mančaft se s ním svezl na jeho vítězné vlně.

Chtěl bych poděkovat všem, co se zůčastnili, Michalovi, že přijel na zápas až z chaty z Vysočiny. Turkovi s Máriem, že zase přijeli rovnou z hokejbalového zápasu. Jožo, že se vůbec nenechal přemlouvat a okamžitě kývl na naši nabídku. Brňákovi, že přivezl a odvezl plné auto hvězd. Alešovi, že přijel odehrát dvě třetiny z rozehraného tenisového turnaje. Prostě všem vole!

Sestava: Jirka - Zdenda, Michal, Číča, Luděk (do 30. minuty), Mário - Brňák, Jožo, Ondra, Lukáš (od. 15. minuty), Aleš (do 30. minuty), Tomáš, Venca

Komentáře k tomuto článku