Spoluhráči.cz klub HC SOKOL Klášterec dokumenty a články 2014-11-23 HC Snakes Dolní Dobrouč - TJ Sokol Klášterec nad Orlicí

HC SOKOL Klášterec – článek 2014-11-23 HC Snakes Dolní Dobrouč - TJ Sokol Klášterec nad Orlicí

Možné akce:
profilové foto Karel Gregor
Karel Gregor

2014-11-23 HC Snakes Dolní Dobrouč - TJ Sokol Klášterec nad Orlicí

Vytvořeno:25. 11. 2014, 18:46   (upraveno 13. 12. 2014, 20:52)
Autor:Karel Gregor
Možnosti
Anotace:Videozáznam utkání.

Dne 23.11.2014 nastoupil tým TJ Sokol Klášterec nad Orlicí ke svému osmému utkání 4. ligy 1. kola soutěže Holba LHL. Jeho soupeřem byl dosud neporažený tým HC Snakes Dolní Dobrouč, který byl pasován na favorita tohoto utkání a byl veden jako domácí. První se však z gólu radoval Klášterec, protože brankáře domácího týmu překvapil odraz kotouče od mantinelu a útočník Klášterce bez problémů skóroval. To však Hady z Dolní Dobrouče nepoložilo, vynutili si tlak i několik faulů a skóre otočili. Klášterci se však ke konci třetiny podařilo vyrovnat. Oba týmy přišlo podpořit několik fanoušků.

Ve druhé třetině hokejisté Klášterce nabuzeni vyrovnávacím gólem ze závěru první třetiny hru trochu vyrovnali, ale bohužel v 7. minutě inkasovali. Do konce třetiny už žádný gól nepadl. Jinak nutno říct, že na obou stranách stáli výborní gólmani. 

Oba týmy bojovaly ze všech sil. Bohužel v polovině třetí třetiny zvýšil favorit utkání svůj náskok na 2 branky a vypadalo to, že by utkání mohl dotáhnout do vítězného konce. Ovšem pak přišel během čtyř minut šokující obrat Klášterce z 2:4 na 5:4. Ve zbývajících 2,5 minutách to bylo velké drama, fanoušci mohutně povzbuzovali, div si nezničili hlasivky, Hadi se tlačili k bráně Klášterce, dokonce zkusili hru bez brankáře, ale hokejistům ve žlutých dresech se nakonec jednobrankový náskok podařilo uhájit. Stali se tak prvním pokořitelem dosud neporaženého týmu tabulky 4. ligy. Jak uvedl lanškrounský komentátor po tomto utkání, v celé LHL už nepoznala porážku pouze SOMA, která hraje 1. ligu. Pro Klášterec je to druhé vítězství v této sezóně.

Další utkání hraje Sokol Klášterec 9.12.2014 od 20:00 proti týmu Wild Band Zábřeh.

 

HC Snakes Dolní Dobrouč - TJ Sokol Klášterec nad Orlicí 4:5 (2:2 1:0 1:3)


ZÁZNAM UTKÁNÍ:

1. třetina

 

2. třetina

 

3. třetina

Komentáře k tomuto článku