Spoluhráči.cz klub SK FS Junior Teplice 2000 dokumenty a články Hodnocení kluků

SK FS Junior Teplice 2000 – článek Hodnocení kluků

Možné akce:
profilové foto Milan Krunt
Milan Krunt

Hodnocení kluků

Vytvořeno:24. 7. 2009, 19:12
Autor:Milan Krunt
Možnosti
Anotace:

Dlouho jsem se rozmýšlel jestli hodnocení dám na internet, ale udělám to. Napíšu stejně jen to co klukům říkám, alespoň si to budou moc i přečíst.

1 - Ondra Vorlíček         - Určitě se zlepšilo vybíhání a mluvení. V bráně je ovšem takový křečovitý, v poli se snaží být aktivní, to musíme přenést i do brány. Zapracujeme i na běhání po špičkách. Bude dost příležitostí jak v okrese, tak kraji se vychytat.

2 - Filip Vopat              - Prospěl mu konec bloudění sestavou a zabydlení se na pravém beku. Jeho kopací technika byla výborná, ale poslední dobou to začal flákat, tak se na to zas trošku zaměřit. Velká slabina výdrž, ale na té zapracujeme na soustředění.

3 - Dan Kroupa           - Baleťák by chtěl hrát jen když má náladu. Za podzim a zimu bych ho musel fackovat denně. Od jara změnil částečně přístup k tréninkům a prospělo mu to. Doufám, že mu to vydrží, ale na to si dohlédnu. K rychlosti by však ještě chtělo používat i míč.

4 - Dan Kozovyy         - Měl období dvou měsíců ve kterých byl v částečném útlumu, až jsem se divil. Na závěr se z něho však opět stala ta opora. Fyzický fond Dana je snad nekonečný, ještě by to chtělo přidat víc klidu při práci s míčem.

5 - Zlatan Košťál        - V bráně měl období v zimě kdy se mu nedařilo, na jaře až na pár vyjímek oporou týmu. Má výbornou kopací techniku, jen si na tom všem dát víc záležet. Ve hře se taky neztratí, ale musí se neustále honit.

6 - Vojta Krunt          - Většinou si drží svůj standard. Velmi mě potěšilo zlepšení nákopu, konečně to se svojí postavou umí i napálit. Jen kdyby si dal říct s bráněním protihráče. Na těsno znamená na tělo.

8 - Jirka Delsart        - Tvrdák, snaží se neuhnout z žádného souboje, když chce jde mu to i s míčem. A jsme u toho problému, Jirka musí chtít. Dokáže zahrát výborně a pak jako když není na hřišti. Tohle musíme zlepšit.

9 - Péťa Paunkovič   - Poslední měsíc a půl bylo vidět zlepšení a větší zájem o fotbal, jen tak dál. Práce s míčem je na dobré úrovni, ale bez zrychlení. Chce to trošku přitlačit, fotbal prostě bolí.

10 - Láďa Šourek    - Je tam kde má být, čich na góly tam je. Je tam i bojovnost a práce s míčem. V poslední době se trošku herně trápil, schovává se mi za hráče, ale na začátku nové sezony to odbouráme

11 - Pavel Štefanský - Zaleží na náladě. Když je dobrá je to vidět i na hřišti a na opak. Tak je to i s přístupem. Přesto i přes všechny zvěsti a zprávy doufám, že o Štefiho nepřijdu.

14 - Adam Jahnel   - Snaží se držet svůj standart. Je celkem univerzální, mohu ho použít do obrany i zálohy. Musíme zapracovat na odhadu. Míč musím vždycky vidět.

15 - Štěpán Daníček - Jediný levák v týmu, po přesunu na levého záložníka ožil. Začal dávat i góly. Musí jen zapracovat na tom něco udělat. Plnit příkazy trenéra, to je jasné, ale překvapit ho nějakou individuální akcí, to je potěšitelné.

16 - Martin Dikoš   - Má buňky na fotbal né 9letého kluka, ale mnohem staršího. Výborná přihrávka, gólové zakončení. Tak tomu však bylo, poslední doba je pro mne nemilím překvapením. Musí hodně zabrat na soustředění a makat na plno na trénincích, aby získal starou jistotu. Byla by škoda promrhat talent.

17 - Tomáš Blažek - Jediný hráč který může hrát na všech postech. Asi bych měl být rád, ale u něj je to na škodu. On chce totiž chvilku hrát tam, pak tam. Už se musí začít soustředit na místo jaké mu určím. Ale je nepostradatelný.

18 - Honza Knapík - Na soustředění v Lovosicích byl o třídu někde jinde. Doslova bezchybný. Potom se ale najednou začal vytrácet až zapadl. Začal se mi utápět ve hře. Zlepšení přišlo v posledním měsíci. Věřím, že Honzu na soustředění opět nastartujem a forma mu vydrží a bude tím motorem.

20 - Péťa Kiňo      - Po příchodu z Krupky se hledal, zvykal si na jiný styl fotbalu. Ale zvládnul to, přestal se bát jít do hráče a udělat chybu. Začal hrát jako na tréninku. Má dobrou práci s míčem, zlepšení nastalo i ve střelbě. Ještě zlepšit časování přihrávky.

22 - Filip Svoboda - Po navrátu z Ameriky zavál jak čerství vítr. Vnesl do naší hry dravost, drzost. Když se do protihráče zakousne, pustí až když získá míč. Ještě to chce zlepšit pohyb po hřišti, tedy uvolnování se. A přestat diskutovat s rozhodčím.

23 - Mára Zajíček - Mára mi někdy připadá, že to má na salámu. Jako když je neviditelný, ale někdy dokáže zahrát velmi dobře. Bohužel pro všechny je toho pomálu. On umí, ale musí se přinutit. Já bych nad ním musel stát neustále s bičem. Chce to přidat na tréninkách a máknout na soustředění.

                                                                                 trenér

 

 

Komentáře k tomuto článku