Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN dokumenty a články PF z ústředí - Jiří Homolka předseda KČT

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – článek PF z ústředí - Jiří Homolka předseda KČT

Možné akce:
profilové foto Lenka Holínková
Lenka Holínková

PF z ústředí - Jiří Homolka předseda KČT

Vytvořeno:3. 1. 2024, 19:49
Autor:Lenka Holínková
Přílohy:

KČT Novoročenka.jpg

Možnosti
Anotace:Milí turističtí přátelé z našich oblastí a odborů KČT, dovolte mi, abych vás pozdravil s novým rokem 2024 a popřál především hodně zdraví, štěstí a ať se nám rok 2024 vydaří i z hlediska turistického. Začátkem roku nás čeká tradiční rituál a to registrace na rok 2024 v našem spolku. V r. 2024 v registraci k žádné zásadní změně nedochází. V rámci zefektivnění a modernizace naší vnitřní komunikace bych vás ale chtěl požádat o registraci co možná nejvíce v rámci elektronického průkazu. V loňském roce se to podařilo ca 6 tisícům z nás. Zkusme tento počet letos výrazně navýšit. Nově budete mít v elektronickém průkazu zapsánu i kvalifikaci a to jak cvičitelskou, tak i lektorskou a značkařskou. Také vám přímo budou chodit do mobilu aktuální zprávy z KČT a v neposlední řadě některé výhody členství mohou být v r. 2024 již jen v rámci elektronického průkazu. ÚV KČT na svém posledním zasedání schválil za povinný údaj v databázi e-mailovou adresu. Pokud ji vlastníte a nemáte ji zadánu v databázi KČT, poskytněte ji prosím svému správci databáze. Všem, kteří ji budou mít letos v databázi, bude elektronický průkaz zaslán automaticky. Pak bude jen na vás, zda si elektronický průkaz aktivujete. Samozřejmě můžete mít současně i stávající plastový průkaz, ke kterému letos bude opět přelepka. Ti z vás, kteří nepoužíváte e-mail nebo nemáte "chytrý telefon" s možností používat na něm e-mail, používejte nadále plastový průkaz. I vás si jako členů KČT velmi vážíme a respektujeme vaše případné i jiné důvody k nepoužívaní elektronických průkazů. Děkuji vám za pochopení a těším se na další spolupráci. Váš Jiří Homolka předseda KČT

Milí turističtí přátelé z našich oblastí a odborů KČT,

dovolte mi, abych vás pozdravil s novým rokem 2024 a popřál především hodně zdraví, štěstí a ať se nám rok 2024 vydaří i z hlediska turistického. 
Začátkem roku nás čeká tradiční rituál a to registrace na rok 2024 v našem spolku. V r. 2024 v registraci k žádné zásadní změně nedochází. V rámci zefektivnění a modernizace naší vnitřní komunikace bych vás ale chtěl požádat o registraci co možná nejvíce v rámci elektronického průkazu. V loňském roce se to podařilo ca 6 tisícům z nás. Zkusme tento počet letos výrazně navýšit. 
Nově budete mít v elektronickém průkazu zapsánu i kvalifikaci a to jak cvičitelskou, tak i lektorskou a značkařskou. Také vám přímo budou chodit do mobilu aktuální zprávy z KČT a v neposlední řadě některé výhody členství mohou být v r. 2024 již jen v rámci elektronického průkazu. 
ÚV KČT na svém posledním zasedání schválil za povinný údaj v databázi e-mailovou adresu. Pokud ji vlastníte a nemáte ji zadánu v databázi KČT, poskytněte ji prosím svému správci databáze. Všem, kteří ji budou mít letos v databázi, bude elektronický průkaz zaslán automaticky. Pak bude jen na vás, zda si elektronický průkaz aktivujete. Samozřejmě můžete mít současně i stávající plastový průkaz, ke kterému letos bude opět přelepka. 
Ti z vás, kteří nepoužíváte e-mail nebo nemáte "chytrý telefon" s možností používat na něm e-mail, používejte nadále plastový průkaz. I vás si jako členů KČT velmi vážíme a respektujeme vaše případné i jiné důvody k nepoužívaní elektronických průkazů. 
Děkuji vám za pochopení a těším se na další spolupráci.
Váš
Jiří Homolka
předseda KČT 

Komentáře k tomuto článku