Spoluhráči.cz klub Nezmaři Pardubice - bowling dokumenty a články Mistrovství regionu VČ + republika

Nezmaři Pardubice - bowling – článek Mistrovství regionu VČ + republika

Možné akce:
profilové foto Vojtech Tóth
Vojtech Tóth

Mistrovství regionu VČ + republika

Vytvořeno:14. 6. 2010, 21:43   (upraveno 4. 10. 2010, 10:45)
Autor:Vojtech Tóth
Přílohy:
Možnosti
Anotace:13.6.2010

 

            Mistrovství VČ regionu ABL se konalo v Hradci Králové 13.6.2010. My, Nezmaři, jsme tam nakonec měli jednoho zástupce - Vojtu T. Podle všeobecného ohlasu se v herně podařilo dosáhnout mazání, které umožnilo hráčům dosahovat vyrovnanějších a hlavně vyšších výsledků. To dokazuje i 300-ka konečného vítěze Ivana Lanka a navíc i součet 804 z posledních 3 her!

      Ale abychom si pochválili i vlastní hráče, tak kvalifikaci, které se hrálo na součet 4 her vyhrál Vojta T., a tak si vytvořil v pavouku nejvýhodnější pozici ( i když v KO pavouku je možné všechno). Nakonec ale postoupil až do semifinále, kde prohrál s rovinářem L.Schůtem o 31 kuželek. Jelikož o 3.místo rozhodoval celodenní průměr,  (mezi Vojtou  a Petrem Žváčkem) tak „bez boje" Petr získal 3.místo a Vojtovi zůstala bramborová medaile (187,42 : 186,83).

             Nakonec si myslím, že 4.místo ve VČ regionálním finále je úspěch a NEZMAŘI Pardubice budou tímto způsobem na sebe upozorňovat častěji.

Pozn.: čtvrtým místem si Vojta vybojoval účast v 11.ročníku republikovém finále jednotlivců ABL, které se hraje 19.6.2010  v Chomutově. Tak AŤ TO PADÁ!

...tak a už je to za náma....

Znova se to potvrdilo, že "velký" turnaj vyžaduje větší klid než zatím dokážeme udržet Sealed. Neznámé prostředí nebo jiné mazání předse bylo pro většinu hráčů stejné. Postup mezi 16 nejlepších se povedlo z VČ třem hráčům - ale chtěli jsme všichniWink. Tak možná příště.... jinak na výsledky se můžete podívat na stránkách ABL ne v našich dokumentech, kde je výpis z výsledků. 

Komentáře k tomuto článku