Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Notorlet vstoupil do soutěže vítězstvím

Notorlet Lázně – článek Notorlet vstoupil do soutěže vítězstvím

Možné akce:
profilové foto Michal Novák
Michal Novák

Notorlet vstoupil do soutěže vítězstvím

Vytvořeno:8. 4. 2010, 12:32
Autor:Michal Novák
Možnosti
Anotace:1. kolo 2. Milovické ligy - jaro 2010

Notorlet vstoupil do soutěže vítězstvím

Milovice – Ve středečním 1. kole druhé Milovické ligy na sebe narazily celky SP Čelákovice a Notorletu Lázně. Pro oba kluby to byl první start v této lize. Dle zákulisních informací byli mírnými favoriti domácí borci. Očekávalo se tedy celkem vyrovnané utkání. Lázně jely na toto utkání oslabeni a dva klíčové hráče brankáře Špačka a útočníka Rulce. Na místě střetnutí je zaskočila další nemilá zpráva. Kvůli administrativní chybě nemohl nastoupit Kalužík a Stolnyi.

SP Čelákovice – Notorlet Lázně 0:2 (0:1)

   Začátek střetnutí byl se dal označit za „oťukávání“. Soupeři nevěděli co od sebe čekat. První šance zaznamenali hosté, ale ty prozatím zůstaly nevyužity. Po té přišla série několika „kiksů“ v obraně lázní a vše musel hasit vynikající Málek. Prvního gólu se nakonec v 15. minutě dočkal Notorlet. Po přečíslení soupeře se z pravé strany postaral o úspěšný zásah střelou pod brankáře Brtek. Poločasový výsledek se tedy zastavil na stavu 0:1.

   Ve druhém dějství Čelákovice vysunuli obranu a hosté tak museli většinou nakopávat, což jim moc nesvědčilo a většinu úvodu se bránili.Trochu klidu na kopačky Lázní dodala až druhá branka, kterou po přihrávce Nováka zužitkoval s pomocí teče obránce Malý. Ten si tak odbyl skvělý debut v týmu. Zbytek utkání se SPČ snažili vrhnout všechny síly do útoku, ale dobře chytajícího Málka nakonec nepřekonali. Hostům se díky tomu otevírali příležitosti k brejkům, které se také gólové zakončení nedočkali. Fanoušci (resp. Fanynka..;-) ) Notorletu tak mohli být s výsledkem prvního klání v lize spokojeni.

Branky: 15. Brtek, 27. Malý.

Sestava: Málek – Malý, Novák, Skalický, Bělík M. – Brtek, Bělík T., Hnát, Jedlička

Komentáře k tomuto článku