Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články O.B. "A" - Hamry 4:3 (3:1)

SK Osová Bítýška – článek O.B. "A" - Hamry 4:3 (3:1)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

O.B. "A" - Hamry 4:3 (3:1)

Vytvořeno:16. 6. 2014, 8:46
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

O.B. "A" - Hamry 4:3 (3:1) Branky Večeřa P., Navrátil T., Loucký, Večeřa J.

Sestava: Hršel, Trojan, Zeman, Karmazín, Kališ, Jelínek (89. Žák Z.) , Bednář (75. Kulík), Večeřa P., Loucký, Navrátil A., Broža (80. Večeřa J.).

Zápas proti soupeři, který hrál teoreticky ještě o postup nezačal dobře. Útočník Hamrů srazil ve vápně Aleše Trojana, rozhodčí nezapískal a tak nerušeně nahrál před prázdnou branku. První minuta 0:1. Bítýška však okamžitě odpověděla. Po rozehrávce se na lajně uvolnil Mara Loucký a jeho zpětný pas do vápna uklidil do sítě Petr Večeřa. Druhá minuta 1:1. Soupeř nás poté zatlačil a měl několik nebezpečných akcí. Pak ale přišel nádherný fotbalový moment na druhé straně. Golman Hamrů vyběhl na centrovaný míč, vyrazil ho za roh velkého vápna. tam si ho, ale zpracoval Tonda Navrátil a levačkou gólmana nádherně přehodil. Soupeř měl nadále optickou převahu, která však končila 20 metrů od naší brány. Zato Bítýška byla v prvním poločase velmi efektivní. Třetí gól vstřelil Mara Loucký střelou na vzdálenější tyč. Do dráhy míče vběhl Tonda Navrátil,ale míč netečoval. Brankář soupeře reagoval na Tondův pohyb a míč mohl nerušeně zapadnou do sítě. Do kabin se šlo za nadějného stavu 3:1.
Druhá půle začala překvapivě 3 tutovkami Osové Bítýšky. Bohužel efektivita z první půle se někam ztratila. Dvakrát šel sám na brankáře soupeře Lukáš Broža a jednou Pavel Jelínek a ani jeden nájezd neskončil gólem. A soupeř to náležitě potrestal. Do 70 minuty 2 góly vyrovnal a to ještě Jarda Hršel pochytal spoustu šancí. Pak Bítýška opět zabrala a dostávala se do šancí. Hlavou zahrozil Martin Zeman a také střídající Martin Kulík. Rozhodnutí přišlo v 90. minutě. Zpoza vápna se trefil také střídající Honza Večeřa. Body jsme si zasloužili za velmi obětavý a bojovný výkon.

Komentáře k tomuto článku