Slovan Černovír

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slovan Černovír dokumenty a články Slovan Černovír - Sokol Bouzov 4:0 (1:0)

Slovan Černovír – článek Slovan Černovír - Sokol Bouzov 4:0 (1:0)

Možné akce:
profilové foto Lukáš Sedláček
Lukáš Sedláček

Slovan Černovír - Sokol Bouzov 4:0 (1:0)

Vytvořeno:13. 4. 2009, 20:09
Autor:Lukáš Sedláček
Možnosti
Anotace:

 

Černovír uniká ze sestupového ohrožení

V 17. kole I.B třídy KFS Olomouc chtěli černovírští fotbalisté odčinit podzimní debakl v Bouzově, ale především se vzdálit od sestupových vod. Obojí se jim podařilo.

Už v úvodní minutě předvedli domácí rychlou akci, na jejímž konci byl nepřesně zakončující Láner. V 16. minutě Bahounkův přímý volný kop prodloužil hlavou Strupek, ale míč orazítkoval  pravou tyč Očenáškovi branky. Čtyři minuty na to pálil Strupek pouze do připraveného gólmana. Ve 22. minutě poprvé zahrozil domácí kanonýr Šubrt, jeho ránu však Svozil kryl, ale o šest minut později už mu to vyšlo, když po chybě stopera Šafáře s pomocí tyčky otevřel skóre – 1:0. Ve 30. minutě mohl vyrovnat Blekta, ale Očenášek byl na místě. O čtyři minuty později měl další gólovku Šubrt, ale po kličce brankáři střelu do prázdné branky srazil Šafář na roh. V poslední minutě první půle podnikli domácí ve dvojici rychlý brejk, ale Novotný místo přihrávky vystřelil a Svozil hosty podržel. Totéž Novotný provedl krátce po pauze, i tentokrát však Svozil čaroval. Hosté se stále více snažili o vyrovnání, ale přes pozornou obranu se nedokázali prosadit a dávali tak domácím příležitost k rychlým brejkům. Po jednom z nich pálil tvrdě Šubrt, ale Svozil míč reflexivně vyboxoval. Rozhodujícím momentem utkání bylo rozmezí mezi 65. a 67. minutou. Nejprve ponechali sudí bez povšimnutí ofsajd domácích, na jehož konci dával Novotný do prázdné na 2:0 a chvíli na to fauloval v šestnáctce Fišara a penaltu s přehledem proměnil Šubrt. V 85. minutě předvedl parádní individuální akci Chudáček, když obešel Šafáře i gólmana Svozila a stanovil skóre na konečných 4:0. Dvě minuty před koncem ještě Bahounek zkosil ve vápně Brože, ale Láner se nad hosty „smiloval“ a penaltu poslal do pravé tyčky.

Branky: 28. a 67. (pen.) Šubrt, 65. Novotný, 85. Chudáček. Rozhodčí: Petr Svozil. ŽK: Šafář, Večeřa, Fišara. Diváků: 150. Černovír: Očenášek – Murárik, Nestrojil, König (34. A. Špička), Géc, Petrů, Láner, J. Špička, Chudáček, Šubrt (75. Pučálka), Novotný (70. Brož). Trenér Martin Suchánek Bouzov: Svozil – Přikryl, Bahounek, Šafář, Vyroubal , Šilberský (27. Blekta), Andrýsek, Večeřa, Fišara, Strupek, Kupka (55. Pospíšil). Trenér Ladislav Crha. (for)

 

Komentáře k tomuto článku