Spoluhráči.cz klub TTC Praha-mládež dokumenty a články Ve dvou se vyhrává těžko

TTC Praha-mládež – článek Ve dvou se vyhrává těžko

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

Ve dvou se vyhrává těžko

Vytvořeno:21. 1. 2011, 20:45
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:Dorostenci prohráli s SK DDM Kotlářka F a navíc jeli na tento zápas pouze ve dvou místo ve třech.

V utkání s Kotlářkou SK DDM F chyběl Petr Chlumský, který byl ale z důvodu nemoci omluven. Omluven byl i Filip Turek, který měl úraz. Na zápas dorazil Tomáš Bláha, ale nedorazil Tomáš Frček, který po té co nebyl na tréninku byl upozorněn na důležitost jeho účasti smskou, na kterou ale neodpověděl a k zápasu se nevyjádřil ani na Spoluhráčích. Jako další hráč dorazil Homza Laštůvka, který svoji účast potvrdil i na Spoluhráčích. Na sraz nedorazil ani Ondra Malát, který byl nominován jako náhradnmík a za situace, kdy nedorazil Tomáš Frček, který až na dotaz ze zastávky před odjezdem napsal, že je už tři dny nemocný, by byl hrál. Takhle jsme jeli na utkání pouze ve dvou a výsledek byl bohužel neslavný.

SK DDM Kotlářka F – TTC Praha A 9:1
Kožíšek, Stuchlík – Bláha, Laštůvka 3:2(-7,9,-7,8,8), Kožíšek – Bláha 1:3(7,-9,-3,-9), Chmel – Laštůvka 3:0(4,10,2), Stuchlík 3:0 w.o., Chmel – Bláha 3:2(4,-8,-9,6,6), Kožíšek 3:0 w.o., Stuchlík – Laštůvka 3:2(-7,10,-9,7,9), Chmel 3:0 w.o., Stuchlík – Bláha 3:1(9,4,-6,9), Kožíšek – Laštůvka 3:0(8,6,13)

Body domácích: Stuchlík 3,5, Chmel 3, Kožíšek 2,5
Body hostů: Bláha 1, Laštůvka 0

Bohužel s takovýmto přístupem k utkáním se pořádné výsledky dělat nedají. Tomáš Frček nechal už tým v nouzi podruhé, poprvé, když nepřišel na přebor družstev žáků 2. třídy, díky čemuž klesla naděje na lepší umístění než 5. místo z šesti při nepřítomnosti posledního Loko Vršovice, přestože chyběl jen malý krůček k 2. místu. Smutná je i nespolehlivost Ondry Maláta, který informace o zápasu dostal písemně na papírku.

Už v pondělí hrají dorostenci zápas venku s ABC Braník B. Za situace, kdy je Petr Chlumský nemocný a Filip Turek má úraz ramene, je potřeba každý zdravý hráč. Kdo nastouipí proti Braníku je otázkou. Uzdraví se Tomáš Frček? Vypadá to na Tomáše Bláhu a Honzu Laštůvku. Kdo ale bude třetí? Lze se spolehnout na Ondru Maláta nebo pojedeme i do Braníka pouze ve dvou. Je to sice slabší soupeř, ale při absenci několika hráčů základní sestavy zase tak moc slabý není, protože např. Michala Mikuláše zatím mimo Petra Chlumského a Tomáše Bláhy neporazil nikdo. A za týden v pátek nás čeká doma o dost těžší ABC Braník A. Doufejme, že se do té doby uzdraví Petr Chlumský, protože bez něj a bez Filipa Turka, který asi ještě vpořádku nebude, jsou šance minimální.

Komentáře k tomuto článku