FC Brush

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub FC Brush kalendář akcí Mrtník Cup

FC Brush – Mrtník Cup

Možné akce:

Mrtník Cup

Kdy:Sobota 5. 7. 2014 8:30 – 23:00
Kde:Mrtník
Popis akce:

Odvoz tam a zpět bude zajištěn.

Pravděpodobná předběžná sestava na hraní:

Brankář :

      L.Hosnedl.

Obrana:

      R.Kadlec,T.Ernst,J.Zdvořan,M.Lukáš.V.Vaník,M.Mařík.

Útok :

       J.Mertl,Z.Březyna,D.Tichý,D.Mrhal,M.Javorský,M.Šluk.

Sestava na žraní:                    

Z.Ciganek,J.Třeštík,J.Suttr,J.Zmrazek,J.Tyr,Z.Peterka,J.Suk, V.Veselý ATAKDÁLE prostě všichni, kdo jsou přihlášení na Spoluhráči.cz.

Vše je předběžné, tak prosím neplašte, jen chci, aby bylo všem jasné, že letos vše podřídíme úspěchu. Já osobně si myslím, že dostat se do sestavy na žraní je hodně lákavé!! Klidně se už hlaste, aby bylo jasné kdo bude hrát, čímž chci upozornit zejména lidi co jsou nominovaní do základu, aby označili účast co možná nejdříve. Cestu tam a zpět bude zajišťovat B.Paclavský firemním tranzitem. Pro ty, kteří se budou chtít nechat odvést bude vytvořena v kalendáři akce a normálně označte "Zúčasním se" popřípadě přidej i svého kamaráda. Odjezdy pro fans a kamarády budou od konečné tramvaje č.1 Bolevec. Pro hrací a žrací tým bude vše řešeno individuálně pro pohodlí nás všech. Odjezdy nazpět budou řešeny individuálně, ale rozhodně se nebude jezdit po jednom. Je ještě brzy, ale lepší než pozdě, tak jen označujte a hlavně s tím počítejte.

Důležitost: vysoká
Maximální účast:1200 spoluhráčů
Zúčastnili se (12) Zdeněk Ciganek, Michal Javorský, Roman Kadlec, Zbyněk Březina, Tomáš Ernst, Jiří Tyr, Jiří Zdvořan (host od Zdeněk Ciganek), Lukáš Hosnedl, Jiří Třeštík, Václav Veselý (host od Zdeněk Ciganek), Bobeš Paslavský, Jan Mertl
Nezúčastnili se (4) Boris Kuchynka, Zdeněk Peterka, Jan Suk, Jozef Zmrazek
Zadal:Zdeněk Ciganek, 5. 4. 2014, 9:55   (upraveno 5. 4. 2014, 18:37)
Možnosti

Komentáře k této akci