Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 V preméře City Hockey League v České Třebové zdolali Krajánci HW Veterány z České Třebové

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 V preméře City Hockey League v České Třebové zdolali Krajánci HW Veterány z České Třebové

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 V preméře City Hockey League v České Třebové zdolali Krajánci HW Veterány z České Třebové

Vytvořeno:24. 9. 2012, 21:46   (upraveno 17. 10. 2013, 7:39)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Do 7. ročníku CHL v České Třebové vstoupili ústečtí Krajánci po rozpačitém začátku nakonec jednoznačným vítězstvím nad týmšm Hostálek Werbung Veteráni Česká Třebová.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Hostálek Werbung Veteráni Česká Třebová 6:1 (2.0, 4:1)

Od prvních minut vstoupili do zápasu Krajánci neustálým tlakem a soupeř hrozil pouze ojediněle protiútoky. Na konci 5. minuty se ústecký celek dočkal. Úvodní branku vsítil po asistenci Lukáše Musil Lukáš Heřmanský - 1:0. Krajánci pokračovali tlakem, ovšem vázla kombinace a brankář Pavel Faltus se držel. Až ve 20. minutě našel recept na jeho překonání po přihrávce Josefa Crhy Dušan Schlögl a zvýšil na 2:0. Do druhé poloviny vstoupilo ústecké družstvo úspěšněji. Hned ve 21. minutě uvolnil Dušan Schlögl Lukáše Heřmanského a ten svým druhým gólem zvýšil na 3:0. Za necelé dvě minuty uvolnil Lukáš Musil Josefa Crhu a ten přidal branku na 4:0. Na začátku 30. minuty si Krajánci vynutili obrovský tlak a po závaru před brankou Pavla Faltuse zvýšil Michael Resler na 5:0. Veteráni ale zbraně nesložili. Několikrát zahrozili brejky, ale Milan Beneš byl vždy připravený. Ve 31. minutě ale dostali útočníci soupeře do úzkých Josefa Crhu a po následném závaru uvolnil Radim Kolář Miloslava Pecháčka a ten snížil do odkryté branky na 5:1. To na chvilku zmrazilo útočnou snahu Krajánků, ale Milan Beneš už žádnou branku nepustil. Soupeř sice trefil horní tyč, ale to bylo vše. Ve 38. minutě usměrnil puk před brankou Michael Resler na Pavla Musila a ten upravil stav na konečných 6:1.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 2, Dušan Schlögl, Josef Crha, Michael Resler, Pavel Musil - Miloslav Pecháček. Asistence: Lukáš Musil 2, Josef Crha, Dušan Schlögl, Michael Resler - Radim Kolář. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný - Pavel Musil, Michael Resler, Michal Schlögl - Dušan Schlögl, Lukáš Musil - Josef Crha, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský. Veteráni ČT: Pavel Faltus - Tomáš Doubrava, Pavel Drobný, Josef Halbrštát st., Petr Horníček, Jaroslav Hrdina ml., Vladislav Hýbl, Radim Kolář, Roman Křivohlávek, Lukáš Lustyk, Filip Maršík, Miloslav Pecháček, Pavel Řehák, Jiří Zajíček. Rozhodčí: Josef Hlabrštát ml., Jiří Trnka. Bez vyloučení.

Komentáře k tomuto článku