Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 01 proti loňskému čtvrtému týmu Devils vychytal Milan Beneš nulu!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 01 proti loňskému čtvrtému týmu Devils vychytal Milan Beneš nulu!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

01 proti loňskému čtvrtému týmu Devils vychytal Milan Beneš nulu!

Vytvořeno:21. 9. 2013, 11:57
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním duelu českotřebovské hokejové ligy se Krajánci střetli s loňským čtvrtým týmem první ligy - s celkem Devils Česká Třebová. Zápas se hrál v rychlém tempu. Devils stačil s Krajánky bruslit a navíc měl i výborného brankáře. Krajánci byli nakonec ale přece jenom v koncovce lepší a zaslouženě svého soupeře porazili, když nulu vychytal bezchybný Milan Beneš.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Devils Česká Třebová 3:0 (2:0, 1:0)

V úvodních minutách Devils stačil s Krajánky bruslařsky a obětovou hrou a díky výbornému brankáři odolával tlaku Krajánků, Až na začátku 10. minuty našel z pravého rohu nahrávkou Jaroslav Šeda najetého Karla Mifka a ten pomocí teče obránce otevřel skóre utkání - 1:0. V 11. minutě předvedl jedno ze svých sól Michal Schlögl, prošel vším, čím se dalo a s přehledem zavěsil - 2:0. Dlouhých 17 minut se oba celky snažily vsítit branku, ale oba brankáři se drželi. Až na konci 28. minuty uvolnil z pravé strany Michal Bohatý Michaela Reslera a jeho střela skončila pod vyrážečkou brankáře Devils a bylo to 3:0. V dalších minutách přežili Krajánci oslabení 5 na 3 a s přehledem dovedli utkání do vítězného konce.

Fakta - branky: Karel Mifek, Michal Schlögl, Michael Resler. Asistence: Jaroslav Šeda, Michal Bohatý. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Filip Maršík. Vyloučení: 3:1. Bez využití. Sestavy - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Luboš Nespěšný, Michal Bohatý - Michal Schůögl - Michael Resler, Josef Crha - Karel Mifek, Jaroslav Šeda - Tomáš Rozlílek - Josef Matyáš. Sestava - Devils: David Černý - Petr Procházka, Petr Dobrovský, Jiří Pávíček, Alan Brusenbauch, Petr Habrman, Michal Javůrek, Michal Jiruše, Jaroslav Kopecký, Tomáš Vomočil, Filip Kmošek, David Kmošek.

Komentáře k tomuto článku