Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Krajánci zvrátili zápas z 1:4 na 5:4 s Lanškrounským Dobelem...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Krajánci zvrátili zápas z 1:4 na 5:4 s Lanškrounským Dobelem...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Krajánci zvrátili zápas z 1:4 na 5:4 s Lanškrounským Dobelem...

Vytvořeno:6. 5. 2012, 20:48   (upraveno 8. 5. 2012, 14:55)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Lanškrounský Dobel překvapil v úvodu nátlakovou hrou a vytvořil si postupně náskok 4:1. Krajánci ale zbraně nesložili a nesmírnou bojovností i přes nepřízeň rozhodčího zápas nakonec otočili a získali tak první body v letošní soutěži.

Dobel Lanškroun - Krajánci Ústí nad Orlicí 4:5

Branky Krajánci: Michal Bohatý 2, Tomáš Lesák, Pavel Musil, Petr Šána.

Asistence: Pavel Pokorný 2, Michal Bohatý, Tomáš Lesák, Lukáš Musil.

Sestava Krajánků: Milan Beneš - Pavel Musil, Lukáš Musil, Josef Crha, Pavel Pokorný, Michael Resler, Michal Bohatý, Tomáš Lesák, Petr Šána.

Krajánci se nevyvarovali tradičnímu začátku a tentokrát už ve 14. sekundě inkasovali z hole Petra Míka st. - 1:0. Na konci 17. minuty pak zvýšil Dobel po střele Davida Bednáře na 2:0. Za dalších 14 sekund ale odpověděl po přihrávce Michala Bohatého Tomáš Lesák dalekonosnou střelou a snížil tak na 2:1. Ve 24. minutě ale Dobel opět Krajánky přehrál a Jan Juřina zvýšil na 3:1.  Za další dvě minuty zvýšil Petr Vejchoda na 4:1 a s Krajánky to začalo vypadat zle.Ve 32. minutě ale vykřesal po přihrávce Pavla Pokorného naději Michal Bohatý a snížil na 4:2. V poslední čtvrtině Krajánci zabrali a to se jim vyplatilo. Na začátku 43. minuty uvolnil Lukáš Musil Pavla Musila a ten z dálky snížil na 4:3. Ve 47. minutě se podařil Krajánkům dokončit obrat. Nejprve po asistenci Tomáše Lesáka vyrovnal po zemi Petr Šána na 4:4, aby za dalších 26 sekund po přihrávce Pavla Pokorného přiřknul oba body Krajánkům Michal Bohatý na 4:5.

Komentáře k tomuto článku