Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 Přetahovaná s velmi dobře hrající Chocní skončila šťastnou výhrou Krajánků...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 Přetahovaná s velmi dobře hrající Chocní skončila šťastnou výhrou Krajánků...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 Přetahovaná s velmi dobře hrající Chocní skončila šťastnou výhrou Krajánků...

Vytvořeno:17. 5. 2011, 10:54   (upraveno 23. 4. 2012, 7:34)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém mistrovském duelu přivítali Krajánci Adbu Slavoj Choceň. Celek, který měl na svém kontě už dvě vítězství s velkmi dobrými hráči v kádru. Od prvních minut se oba celky přetahovaly o vedení, ale štěstěna se nakonec přiklonila na stranu Krajánků, kteří o gól zvítězili.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Adba Slavoj Choceň 7:6 (3:2, 1:2, 1:1, 2:1)

Už ve 47. sekundě po akci Michala Studničky překonal Karla Nečase Jan Krejza - 0:1. Ve 4. minutě pak přihrával Jan Chudý a Petr Jelínek zvýšil už na 0:2. Krajánci se probudili v 7. minutě, kdy nejprve Jakub Cik po spolupráci se Stanislavem Husákem ml. snížil na 1:2, aby si to pak oba zopakovali o 45 sekund později, kdy Jakub Cik vyrovnal na 2:2. To Krajánky povzbudilo a na začátku 10. minuty šli dokonce do vedení, když po asistenci Stanislava Husáka st. skóroval Stanislav Husák ml. - 3:2. V 17. minutě dokončil svůj hattrick Jakub Cik po další spolupráci se Stanislavem Husákem ml. - 4:2. Choceňské to ale nepoložilo. V 19. minutě po akci Radima Voříška snížil blafákem Jan Chudý na 4:3 a na začátku 22. minuty dokonce Jan Krejza vyrovnal na 4:4. Ve 26. minutě to byl opět Jakub Cik, který po další asistenci Stanislava Husáka ml. vrátil svým čtvrtým gólem Krajánkům vedení - 5:4. Ve 27. minutě ale dokončil svůj hattrick výborný Jan Krejza a vyrovnal na 5:5. Hned v úvodu čtvrté části šla Choceň dokonce do vedení, když po akci Jana Krejzy se prosadil Filip Luňák - 5:6. Ve 46. minutě Krajánci vyrovnali, když opět nejlepší muž na hřišti Jakub Cik vyrovnal po asistenci Stanislava Husáka st. na 6:6. Ve 47. minutě vybojoval puk Robert Ondráček, posunul ho na Michalea Reslera, který střelou k tyči vsítil vítězný gól zápasu - 7:6. Choceň ještě zkoušela hru bez brankáře, ale Krajánci si výhru uhájili.

Fakta - branky: Jakub Cik 5, Stanislav Husák ml., Michael Resler - Jan Krejza 3, Filip Luňák, Jan Chudý, Petr Jelínek. Asistence: Stanislav Husák ml. 4, Stanislav Husák st. 2, Robert Ondráček - Radim Voříšek, Jan Krejza, Michal Studnička, Jan Chudý. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun), Sestava - Krajánci Ústí n/O: Karel Nečas - Stanislav Husák st. - Josef Crha, Stanislav Husák ml. - Jakub Cik, Tomáš Lesák - Robert Ondráček, Michael Resler - Pavel Musil. Sestava - Choceň: Michal Jeřábek - Radim Voříšek, Jan Krejza, Radek Martínek, Aleš Vích, Filip Luňák, Michal Studnička, Jaromír Vích, Jan Chudý, Petr Jelínek.

Komentáře k tomuto článku