Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 02 V souboji dvou výborných brankářů vychytal výhru Krajánkům Lukáš Vavřina!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 02 V souboji dvou výborných brankářů vychytal výhru Krajánkům Lukáš Vavřina!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

02 V souboji dvou výborných brankářů vychytal výhru Krajánkům Lukáš Vavřina!!

Vytvořeno:3. 5. 2018, 11:08
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Mladý českotřebovský celek Flyers byl pro Krajánky těžkým oříškem. Střelci obou celků se jen těžko prosazovali, když oba brankáři Lukáš Vavřina (Krajánci) a Jan Haltuch (Flyers) chytali velmi dobře. Nakonec byl šťastnější Lukáš Vavřina a Krajánci si tak mohli připsat druhou výhru do tabulky sloučené 3. a 4. ligy lanškrounského oblastního přeboru v in-line hokeji 2018.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 4:3 (1:1, 0:0, 3:2, 0:0)

Úvodní pětiminutovka přinesla několik příležitostí na obou stranách, ale oba brankáři byli pozorní. Až na začátku 7. minuty vystřelil zpoza bránícího Michaela Reslera Pavel Brázda a puk si našel cestu do sítě i skrz Lukáše Vavřinu - 0:1. V 11. minutě ale podnikl Petr Moravec rychlý protiútok a po jeho ideální přihrávce pohotově vyrovnal Oldřich Čevora - 1:1. Dalších patnáct minut se střelci na obou stranách trápili a oba brankáři nechtěli za svá záda nic propustit. Až ve 27. minutě vypíchl Michael Resler puk útočícím hráčům, posunul ho na Zdeňka Pekárka. Ten ho zavezl až k brance Flyers, vrátil ho před branku, kde ho Michael Resler prodloužil na najetého Miroslava Reslera a nejlepší střelec Krajánků poslal svůj tým do vedení - 2:1. Z něj se radoval pouhých 29 sekund. To se po přihrávce Miroslava Pachla prosadil od mantinelu synovec nahrávajícího Václav Pachl a pohotovou střelou srovnal stav na 2:2. V další minutě Krajánci špatně střídali a rozhodčí jim udělil trest na dvě minuty. Na konci 9. minuty pak přihrál k červené puk Jan Novotný a následnou střelu Broňka Dariuse tečovali postupně Jiří Lunka a Miroslav Resler, a takm si puk ke smůle Krajánků našel cestu až za záda Lukáše Vavřiny - 2:3. Krajánci ale zabrali a po dalším rychlém brejku Petra Moravce a jeho další přesné přihrávce vyrovnával opět pohotově Oldřich Čevora na 3:3. Ve 36. minutě Flyers útočilo, ale u červené odebral puk útočícímu hráči Miroslav Resler, posunul ho na Zdeňka Pekárka, ten na volného Michaela Reslera, který střelou k tyči poslal z pravé strany Krajánky do vedení - 4:3. Jak se nakonec ukázalo, tak to byl gól vítězný. Krajánci už další vyložené šance neproměnili a českotřebovský celek nevyužil ani přesilovku a tutovky zneškodňoval bravurně brankář Lukáš Vavřina - v tomto utkání nejlepší muž na hřišti.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Miroslav Resler, Michael Resler - Pavel Brázda, Václav Pachl, Broněk Dárius. Asistence: Petr Moravec 2, Zdeněk Pekárek 2, Miroslav Resler, Michael Resler. Vyloučení: 2:0, využití: 0:1. Rozhodčí: ing. Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Zdeněk Pekárek, Miroslav Resler, Michael Resler (2), Jiří Lunka, Josef Crha (2), Vladimír Vilímek, Oldřich Čevora, Petr Moravec. Sestava - Flyers Česká Třebová: Jan Haltuch - Tomáš Bělka, Jan Novotný, Lukáš Těšínský, Miroslav Pachl, Václav Pachl, Broněk Darius,  Pavel Brázda, Jiří Tolg.

Komentáře k tomuto článku