Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 Neporažené Rydo zdolali Krajánci až v úplném závěru zápasu

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 Neporažené Rydo zdolali Krajánci až v úplném závěru zápasu

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 Neporažené Rydo zdolali Krajánci až v úplném závěru zápasu

Vytvořeno:6. 10. 2013, 19:40   (upraveno 7. 10. 2013, 23:28)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovské Rydo letos posílilo a zatím po třech zápasech neokusilo porážku. Čekal se nelehký zápas a byla to pravda. Krajánci se snažili kombinovat a tlačili se k brance Svěráka, ale jen těžko se prosazovali. Naopak soupeř velmi dobře bruslil a bránil a využíval každou možnost k brejku. Utkání bylo dlouho vyrovnané a o výhře Krajánků rozhodl osm sekund před koncem velmi dobře mířenou střelou Josef Matyáš.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Rydo Česká Třebová 4:3 (0:0, 4:3)

Že nebude lehkých soupeřů potvrdilo českotřebovské Rydo. Od prvních minut se hrál rychlý hokej na obou stranách, ovšem oba gólmani si drželi stále čistá konta. Ústecký celek si začal ale vytvářet stále více šancí, ale branka ne a ne přijít. Po bezbrankovém prvním poločase uvolnil Michal Bohatý ve 22. minutě Pavla Musila a ten poslal Krajánky do vedení - 1:0. Z něj se ale Krajánci radovali pouze přesně dvě minuty, kdy po přihrávce Luboše Řeháka vyrovnal Roman Lédr - 1:1. Ani ne za minutu byl obrat dokonán. Po asistenci Romana Lédra skóroval pro změnu Luboš Řehák - 1:2.  Krajánci přidali a výsledkem bylo vyrovnáníve 29. minutě  Josefem Crhou po asistenci Michala Bohatého - 2:2. Rydo odpovědělo ve 33. minutě, kdy přihrávku Radima Řeháka zužitkoval Roman Lédr - 2:3.  Za dalších 36 sekund se ale Krajánkům povedla kombinace v přesilovce a po přihrávce Luboše Nespěšného vyrovnával Michal Bohatý - 3:3. V závěru Krajánci vytvořili u branky Jiřího Svěráka závar a po přihrávce Michala Bohatého vsítil vítěznou branku Krajánků Josef Matyáš - 4:3.

Fakta - branky: Pavel Musil, Josef Crha, Michal Bohatý, Josef Matyáš - Roman Lédr 2, Luboš Řehák. Asistence: Michal Bohatý 3, Lubomír Nespěšný. Rozhodčí: Filip Maršík, Josef Halbrštát. Vyloučení 0:4, využití: 1:0. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Michal Bohatý, Josef Crha, Tomáš Lesák, Josef Matyáš, Karel Mifek, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Tomáš Rozlílek, Michal Schlögl, Miroslav Resler. Sestava - Rydo: Jiří Svěrák - Radim Řehák, Vlastimil Bílý, Roman Lédr, Zdeněk Řehák, Ladislav Křivohlávek, Luboš Řehák, Emil Fečko, Lukáš Lédr, Patrik Svěrák.

Komentáře k tomuto článku