Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 03 V souboji dvou neporažených týmů nakonec o gól Krajánci zdolali rychlé Kapry z Dlouhoňovic

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 03 V souboji dvou neporažených týmů nakonec o gól Krajánci zdolali rychlé Kapry z Dlouhoňovic

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

03 V souboji dvou neporažených týmů nakonec o gól Krajánci zdolali rychlé Kapry z Dlouhoňovic

Vytvořeno:9. 5. 2018, 13:14
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve třetím kole narazili neporažení Krajánci na Kapry z Dlouhoňovic, kteří také neztratili zatím ani bod. Oba celky se museli obejít bez několika posil, ale i tak se hrál rychlý in-line hokej. Kapři si dovolili povolat dva rychlé hosty z jiných celků, ovšem rychlost není vše. Opět Lukáš Vavřina v brance předvedl vynikající výkon, obě čtyřky vstřelily po dvou brankách a nakonec Krajánci odjížděli s dvoubodovým ziskem a dál drží neporazitelnost v soutěži.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kapři Dlouhoňovice 4:3 (2:1, 1:0, 1:2, 0:0)

Od prvních minut se hrál velmi rychlý in-line hokej. Lukáš Vavřina byl ale pozorný a také jeho spoluhráči si počínali v obraně podobně. V 8. minutě uvolnil Zdeněk Pekárek Petra Moravce a ten otevřel skóre utkání - 1:0. Za dalších 52 sekund se povedla Krajánkům velmi pěkná kombince a po přihrávkách Miroslava Reslera a Petra Moravce zvýšil Oldřich Čevora na 2:0. Za dalších 38 sekund ale Kapři předvedli velmi rychlý výpad a po ideálních přihrávkách Jakuba Dolečka a Dominika Kačerovského snížil Josef Matyáš (bývalý hráč Krajánků) na 2:1. Ve druhé čtvrtině skórovali pouze Krajánci. V 15. minutě poslal Zdeněk Pekárek pas na Jiřího Lunku a ten svůj nájezd proměnil v branku - 3:1. Ve třetí části se dostali ke slovu opět Kapři. Po kombinaci Jakuba Dolečka a Dominika Kačerovského skóroval opět bývalý Krajánek Josef Matyáš - 3:2. Přesně za tři minuty vybojoval puk u branky Kaprů Michael Resler, přistrčil ho na Zdeňka Pekárka a ten zvýšil na 4:2.  Na začátku 35. minuty se povedlo Kaprům s velkým štěstí snížit, když přihrávka Davida Babáka prošla mezi hráči na Marka Keprtu a ten šourákem k tyči snížil na 4:3. Jak se nakonec ukázalo, tak to byl poslední gól zápasu. Krajánci pozorně bránili až do posledních sekund zápasu a vynikající Lukáš Vavřina pokryl i ty nejvyloženější šance soupeře. Nutno dodat, že i Krajánci měli dost příležitostí vsítit branku, ale i brankář Patrik Keprta byl pozorný.

Fakta - branky: Peter Moravec, Oldřich Čevora, Jiří Lunka, Zdeněk Pekárek - Josef Matyáš 2, Marek Keprta. Asistence: Zdeněk Pekárek 2, Miroslav Resler, Petr Moravec, Michael Resler. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: ing. Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Miroslav Resler, Zdeněk Pekárek, Jiří Lunka, Michael Resler, Stanislav Kraitl, Pavel Musil, Oldřich Čevora, Petr Moravec. Sestava - Kapři Dlouhoňovice: Petrik Keprta - Marek Keprta, Dominik Kačerovský, Pavel Víša, Jakub Doleček, Josef Matyáš, Václav Šegita, David Babák (HOST), Jakub Čada (HOST).

Komentáře k tomuto článku