Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 04 Krajánci v sestavě s Kájou Horákem, který byl na skok z Německa doma, rozstříleli lanškrounské Pardály sedmnácti zásahy!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 04 Krajánci v sestavě s Kájou Horákem, který byl na skok z Německa doma, rozstříleli lanškrounské Pardály sedmnácti zásahy!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

04 Krajánci v sestavě s Kájou Horákem, který byl na skok z Německa doma, rozstříleli lanškrounské Pardály sedmnácti zásahy!

Vytvořeno:13. 5. 2018, 15:27   (upraveno 16. 5. 2018, 13:40)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V bezstarostně hraném utkání s lanškrounskými Pardály nakonec padlo pětadvacet branek, z toho sedmnáct do sítě Pardálů. Ani Krajánci si nedělali starosti s obrannou hrou a umožnili soupeři notnou dávku samostatných nájezdů na brankáře Miroslava Zemana. Střelecky se více podle předpokladů dařilo ústeckému celku a ten si také připsal čtvrté vítězství v řadě.

Krajánci Ústí nad Orlcí - Pardálové Lanškroun 17:8 (4:1, 3:2, 6:1, 4:4)

Už ve 3. minutě otevřel skóre utkání po asistenci Oldřicha Čevory Jiří Lunka - 1:0. V následující minutě po kombinaci Zdeňka Pekárka a Michaela Reslera stejný hráč zvýšil na 2:0. Na začátku 6. minuty pak po přesné přihrávce Oldřicha Čevory zvýšil Karel Horák prudkou střelou na 3:0. Ihned po vhazování posunul Michael Resler puk na Jiřího Lunku, který pohotově dokončil svů§j hattrick - 4:0. Úvodní čtvrtinu uzavřeli Pardálové. Po rychlém brejku Filipa Krystla snížil Jiří Černý na 4:1. Druhou část zahájili Pardálové mnohem lépe. Ve 14. minutě uvolnil Marek Břehovský Filipa Krystla a ten upravil stav na 4:2. V 18. minutě si to pak oba vyměnili a po asistenci Filipa Krystla Marek Břehovský snížil na rozdíl jedné branky - 4:3. V 19. minutě pak po kombinaci Oldřicha Čevory a Petra Moravce odpověděl Karel Horák na 5:3. Za pár sekund pak opět přihrával petr Moravec a Oldřich Čevora zvýšil na 6:3. Ve 22. minutě si to oba vyměnili a po akci Oldřicha Čevory upravil stav na 7:3 Petr Moravec. Ve 25. minutě pak asistoval u branky Karel Horák a opět Petr Moravec zvýšil na 8:3. Ve 27. minutě se ozvali opět Pardálové a využili jednu z chyb Krajánků.  Po přihrávce Michala Brandejse snížil Tomáš Nechvíle na 8:4. Ve 31. minutě pak po pěkné akci Miroslava Reslera mířil přesně Zdeněk Pekárek - 9:4. Kulatou desítku zařídil po další přihrávce Miroslava Reslera Jiří Lunka - 10:4. Za dalších 25 sekund po přihrávce Michaela Reslera skóroval Miroslav Resler na 11:4 a asi za půl minuty přidal branku na 12:4 po přihrávce Petra Moravce Karel Horák a dokončil tak svůj hattrick. Na 13:4 skŕoval po akci Karla Horáka za dalších 34 sekund Oldřich Čevora. Ve 37. minutě po přihrávce Zdeňka Pekárka se také prosadil přes půlku hřiště Michael Resler a zvýšil na 14:4. Ve 41. minutě pak snížil po asistenci Přemysla Rubeše Michal Brandejs - 14:5. Za dalších 21 sekund odpověděl po přihrávce Oldřicha Čevory Karel Horák - 15:5. Ve 42. minutě potrestal nedůslednost v obraně Krajánků Filip Krystl po přihrávce  Jiřího Černého - 15:6 a stejní hráči to zopakovali v následující minutě a Filip Krystl tak dosáhl na hattrick - 15:7. Ve 47. minutě odpověděl dokončeným hattrickem i Oldřich Čevora po přihrávce Petra Moravce - 16:7.  Za dalších 24 sekund uvolnil Miroslav Resler Zdeňa Pekárka a ten upravil stav na 17:7. Deset sekund před koncem snížil po kobinaci Filipa Krystla a Jiřího Cerného Marek Břehovský na konečných 17:8.

Fakta - branky: Karel Horák 4, Jiří Lunka 4, Oldřich Čevora 3, Petr Moravec 2, Zdeněk Pekárek 2, Michael Resler, Miroslav Resler - Fili Krystl 3, Marek Břehovský 2, Jiří Černý, Tomáš Nechvíle. Asistence: Oldřich Čevora 5, Petr Moravec 4, Michael Resler 3, Miroslav Resler 3, Zdeněk Pekárek 2, Karel Horák 2 - Filip Krystl 3, Jiří Černý 3, Michal Brandejs, Marek Břehovský, Přemysl Rubeš. Vyloučení: 0:1, využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: ???. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Miroslav Zeman - Miroslav Resler, Zdeněk Pekárek, Michael Resler, Jiří Lunka, Karel Horák, Stanislav Kraitl, Petr Moravec, Oldřich Čevora. Sestava - Pardálové Lanškroun: Jiří Krejsar - Michal Brandejs, Filip Krystl, Marek Břehovský, Miloš Smola (2), Jiří Černý, Přemysl Rubeš, Ondřej Štábl, Tomáš Nechvíle.

Komentáře k tomuto článku