Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 Krajánci zvrátili vedení Vespy, ale v poslední minutě přišli poé chybě o jeden bod...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 Krajánci zvrátili vedení Vespy, ale v poslední minutě přišli poé chybě o jeden bod...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 Krajánci zvrátili vedení Vespy, ale v poslední minutě přišli poé chybě o jeden bod...

Vytvořeno:19. 10. 2013, 12:02   (upraveno 23. 4. 2024, 9:35)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání čekala Krajánky českotřebovská Vespa, která svůj kádr notně posílila. V průběhu utkání sice Krajánci nejprve vedli, aby následně 1:4 prohrávali a v závěru naopak 5:4 vedli. V poslední minutě zachytli Jan Sršeň nahrávku Michaela Reslera a René Andrle 28 sekund před koncem vyrovnal. V nájezdech byl Miroslav Resler i Michal Bohatý úspěšní a když Milan Beneš oba pokusy Vespy zlikvidoval, získali Krajánci nakonec dva body.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Vespa Česká Třebová 6:5 po nájezdech (2:4, 3:1) 1:0

   Krajánci vstoupili do zápasu dobře a ve formě hrající Pavel Musil po asistenci Tomáše Lesáka vsítil ve 2. minutě úvodní gól - 1:0. Radost Krajánků ale trvala jen do 4. minuty, kdy po přihrávce Michala Smoly st. vyrovnal Pavel Kulhavý na 1:1. V 11. minutě pak dokonal obrat Petr Kalousek st., který dorazil střelu Jana Sršně - 1:2. Ve 13. minutě přihrával Vlastimil Šmíd a Pavel Kulhavý už zvýšil na 1:3 pro Vespu. Aby toho nebylo málo, tak v 15. minutě po brejku Reného Andrle přidal další gól do sítě Krajánků Martin Kolář - 1:4. Do konce poločasu ale Krajánci ještě stačili snížit, když přesnou přihrávku Lubomíra Nespěšného zužitkoval v brejku Michal Bohatý - 2:4. Hned v úvodu druhé části po patnácti sekundách přihrával Miroslav Resler a Michal Schlögl snížil na rozdíl jedné branky - 3:4. Krajánci dostali chuť a ve 24. minutě po asistenci Josefa Crhy vyrovnával Michal Bohatý na 4:4. Obrat pak dokonal ve 29. minutě Josef Matyáš po přihrávce Michala Schlögla - 5:4. Ve 40. minutě zachytil Jan Sršeň přihrávku Michaela Reslera a po rychlém brejku našel volného Reného Andrle, který vyrovnal na 5:5. Došlo na nájezdy, kdy úvodní nájezd zužitkoval blafákem Miroslav Resler. Na druhé straně René Andrle minul branku. Druhý nájezd Krajánků zakončil opět přesně Michal Bohatý a když Leoš Dostál proti Milanu Benešovi neuspěl, tak se mohli Krajánci radovat ze zisku dvou bodů.

Fakta - branky: Michal Bohatý 2, Pavel Musil, Michal Schlögl, Josef Matyáš, Miroslav Resler - Pavel Kulhavý 2, Petr Kalousek st., Martin Kolář, René Andrle. Asistence: Tomáš Lesák, Lubomír Nespěšný, Miroslav Resler, Josef Crha, Michal Schlögl - Jan Sršeň 2, Michal Smola st., Vlastimil Šmíd, René Anderle. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Jiří Veselý. Vyloučení: 2:2. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Michael Resler, Miroslav Resler, Pavel Musil, Tomáš Lesák, Michal Bohatý, Michal Schlögl, Lubomír Nespěšný, Josef Matyáš, Tomáš Rozlílek, Josef Crha. Sestava - Vespa: David Hurt - Radim Matoušek, Bohuslav Roček, Vlastimil Šmíd, Petr Kalousek st., Michal Smola st., Michal Smola ml., Pavel Kulhavý, Pavel Mašek, Martin Kolář, René Andrle, Leoš Dostál, Jan Sršeň, František Šustek, Miroslav Provazník.

Komentáře k tomuto článku