Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 05 V souboji dvou neporažených celků zlobila Vespa Krajánky jen necelých deset minut

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 05 V souboji dvou neporažených celků zlobila Vespa Krajánky jen necelých deset minut

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

05 V souboji dvou neporažených celků zlobila Vespa Krajánky jen necelých deset minut

Vytvořeno:18. 10. 2012, 23:28   (upraveno 11. 4. 2013, 15:36)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Očekávaný souboj dvou neporažených celků soutěže přes nervózní začátek Krajánků nakonec přinesl jednoznačné vítězství a prodloužení šňůry neporazitelnosti celku Krajánků. Vespa sice od 4. minuty vedla, ale to bylo z její strany na dlouhé minuty vše a českotřebovské družstvo se jen bránilo neustálým nájezdům Krajánků.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Vespa Česká Třebová 9:1 (6:1, 3:0)

Krajánci vstoupili do zápasu nervózně, což na konci 4. minuty vyústilo v chybu a po přihrávce Michala Smoly ml. poslal Vespu do vedení Pavel Kulhavý - 0:1. Českotřebovské družstvo jen na chvilku ožilo, ale inkasovaný gól nakonec nabudil Krajánky. Ti se pustili do obléhání branky výborného Davida Hurta, který odolával až do 10. minuty, kdy po přihrávce Josefa Crhy vyrovnal Lukáš Heřmanský - 1:1. Za dalších 16 sekund se prosadil veterán Pavel Musil a Krajánci šli do vedení - 2:1.  Za dalších 39 sekund uvolnil Pavel Musil Michala Schlögla a ten střelou pod horní tyč zvýšil na 3:1. Za dalších 48 sekund uvolnil Josef Crha Michala Bohatého a ten zvýšil už na 4:1. V 19. minutě se prosadil po sólu přes celé hřiště Lukáš Musil a svým prvním letošním gólem zvýšil na 5:1.  Dvacet sekund před koncem první poloviny pak skóroval od modré Tomáš Lesák na 6:1. Ve druhé polovině se dlouho nic neudálo a skóre zůstávalo hlavně díky oběma brankářům nezměněno. Vespa se také osmělila, ale ani ty nejvyloženější šance neproměnila. Až ve 35. minutě poslal dlouhý pas Dušan Schlögl a Michael Resler blafákem zvýšil na 7:1.  Ve 38. minutě se prosadil individuálně Michal Schlögl na 8:1 a stejný hráč pak po spolupráci s Michaelem Resler zakončil zápas hattrickem na konečných 9:1.

Fakta - branky: Michal Schlögl 3, Lukáš Heřmanský, Pavel Musil, Michal Bohatý, Lukáš Musil, Tomáš Lesák, Michael Resler - Pavel Kulhavý. Asistence: Josef Crha 2, Pavel Musil, Dušan Schlögl, Michael Resler - Michal Smola ml. Vyloučení: 1:1 (Michal Schlögl - Martin Šmíd). Rozhodčí: Josef Halbrštát, Josef Vrba. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Dušan Schlögl, Lukáš Musil - Michael Resler, Michal Schlögl, Pavel Musil - Tomáš Lesák - Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Josef Crha. Sestava - Vespa: David Hurt - Roman Klimeš, Radim Matoušek, Petr Stránský, Bohuslav Roček, Martin Šmíd, Vlastimil Šmíd, Michal Smola st., Michal Smola ml., Jaromír Langr, Roman Švejda, Jakub Klimeš, Pavel Kulhavý, Pavel Mašek, Martin Kolář, Jiří Mareš, Leoš Blažek.

Komentáře k tomuto článku