Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Krajánci s Jiřím Drobným mladším udolali lanškrounský Heat-Tech!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Krajánci s Jiřím Drobným mladším udolali lanškrounský Heat-Tech!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Krajánci s Jiřím Drobným mladším udolali lanškrounský Heat-Tech!!!

Vytvořeno:16. 5. 2016, 22:40   (upraveno 16. 5. 2016, 23:14)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Právě lanškrounský Heat-Tech byl letos prvním soupeřem Krajánků, kteří mu podlehli v úvodním duelu 4:8. Do odvety na poslední chvíli naskočil místo omluveného Miloše Černého Jiří Drobný (juniorský mistr světa v in-line hokeji a současný hráč extraligové Olomouce). Právě Jirka Drobný byl hlavním strůjcem výhry, když sám nastřílel pět branek a u dvou dalších ještě asistoval. Krajánci tak hlavně druhé polovině zápasu udolali lanškrounský Heat-Tech, když soupeři viditelně docházely síly.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Heat-Tech Lanškroun 11:6 (4:3, 0:3, 5:0, 2:0)

Lanškrounští vstoupili do zápasu rychlou brankou ze 3. minuty, když asistenci Jana Sršně proměnil ve vedoucí branku Radek Novák - 0:1. V 18. minutě našli Krajánci odpověď, když přihrávku Miroslava Reslera zužitkoval Jiří Drobný - 1:1. V 10. minutě pak dorážel střelu Petra Lustkya za záda Michala Šparlinka Michael Resler a Krajánci šli do vedení - 2:1. Z toho se radovali ale pouhých 43 sekund, když po akci Filipa Večeře srovnával stav David Babák - 2:2. Obrat pak dokonal v 11. minutě David Bednář po rychlém průniku Radka Nováka - 2:3. Na začátku 11. minuty byl na konci kombinace Michaela Reslera a Miroslava Reslera střelec Jiří Drobný, který vyrovnal z dálky na 3:3.  Za dalších 48 sekund pak po přihrávce Michaela Reslera poslal Krajánky do vedení dokončeným hattrickem Jiří Drobný - 4:3.  Druhá čtvrtina ale patřila zcela Heta-Techu. Na konci 16. minuty nejprve vyrovnal Filip Večeř na 4:4, aby stejný hráč využil zmtku v řadách Krajánků v 18. minutě a poslal lanškrounský celek do vedení - 4:5. Ve 21. minutě pak po akci Jana Juřiny zvýšil David Bednář na 4:6 a s Krajánky to vypadalo zle. Ve třetí čtvrtině ale nastal obrat. Na začátku 26. minuty zužitkoval nahrávku Jiřího Drobného Michael Resler ke snížení na 5:6. Na začátku 32. minuty pak po asistenci Oldřicha Čevory zkušeně srovnal blafákem stav Pavel Musil - 6:6. V následující minutě pak zužitkoval asistenci Michaela Reslera Jiří Drobný na 7:6. Ve 35. minutě proměnil následně přihrávku Tomáše Lesáka v branku Oldřich Čevora na 8:6 a třetí povedenou část pak uzavřel po přihrávce Michaela Reslera svým pátým gólem v utkání Jiří Drobný - 9:6. Poslední dějství se už dohrálo v poklidu a Krajánci kontrolovali hru. Ve 39. minutě ještě z přihrávky Jiřího Drobného dokončil svůj hattrick Michael Resler na kulatých 10:6 a utkání zakončil ve 40. minutě po asistenci Karla Horáka Oldřich Čevora - 11:6.

Fakta - branky: Jiří Drobný ml. 5, Michael Resler 3, Oldřich Čevora 2, Pavel Musil - Filip Večeř 2, David Bednář 2, Radek Novák, David Babák. Asistence: Michael Resler 3, Jiří Drobný ml. 2, Miroslav Resler 2, Oldřich Čevora, Karel Horák, Tomáš Lesák, Petr Lustyk - Jan Sršeň, Filip Večeř, Radek Novák, Jan Juřina. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Karel Horák, Tomáš Lesák, Oldřich Čevora, Pavel Musil, Miroslav Resler, Petr Lustyk, Michael Resler, Jiří Drobný ml. Sestava - Heat-Tech Lanškroun: Michal Šparlinek - Jan Juřina, Petr Mík st., Michal Janků, Jan Sršeň, David Babák, Filip Večeř, David Bednář, Radek Novák.

Komentáře k tomuto článku