Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Krajánci se vystříleli s Eukanubou v první polovině, ovšem vedení nakonec uhájili

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Krajánci se vystříleli s Eukanubou v první polovině, ovšem vedení nakonec uhájili

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Krajánci se vystříleli s Eukanubou v první polovině, ovšem vedení nakonec uhájili

Vytvořeno:23. 10. 2013, 10:35
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání se Krajánci střetli s Eukanubou. Do 12. minuty vedli Krajánci 4:0 a zdálo se být vše rozhodnuté. Nakonec vedení 5:2 po první polovině Krajánci udrželi, ovšem nevyvarovali se několika hrubých chyb.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Eukanuba hokej Česká Třebová 5:4 (5:2, 0:2)

Už ve druhé minutě se po asistenci Josefa Crhy prosadil Lukáš Heřmanský a Krajánci vedli 1:0. Na začátku 8. minuty uvolnil ideálně Miroslav Resler Karla Mifka a ten zvýšil pod horní tyč na 2:0. V 9. minutě se individuálně prosadil Lukáš Heřmanský na 3:0. Na konci 12. minuty po přihrávce Michala Bohatého mířil přesně Lubomír Nespěšný na 4:0. Ve 14. minutě ale Eukanuba odpověděla a po zpětné přihrávce Michala Dvořáčka Martin Trávníček sížil na 4:1. V 16. minutě si to oba zopakovali a opět Martin Trávníček upravil stav na 4:2. Třináct sekund před koncem poloviny pak po přihrávce Josefa Crhy zakončil poločas Michal Bohatý na 5:2. Ve druhé polovině utkání Krajánci i nadále tlačili a vytvářili si plno vyložených šancí, ale ani jedna nezůstala proměněna. Naopak Eukanuba dokázala využít několika zaváhání Krajánků a ve 29. minutě po přihrávce Libora Voleského snížil na 5:3 Karel Melichar. Ve 31. minutě pak na konečných 5:4 upravil po asistenci Michala Dvořáčka dokončeným hattrickem Martin Trávníček.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 2, Karel Mifek, Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý - Martin Trávníček 3, Karel Melichar. Asistence: Josef Crha 2, Miroslav Resler, Michal Bohatý - Michal Dvořáček 3, Libor Voleský. Vyloučení: 2:3. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Filip Maršík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Michal Bohatý - Lukáš Heřmanský - Josef Crha, Miroslav Resler - Josef Matyáš, Karel Mifek - Michael Resler - Pavel Musil. Sestava - Eukanuba: Stanislav Dočkal - Petr Voleský, Jiří Glac, Libor Voleský, Karel Melichar, Stanislav Ruda, Michal Dvořáček, Michal Papáček, Monika Řepková, Stanislav Kraitl, Martin Trávníček. 

Komentáře k tomuto článku