Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Litomyšlská Kobra byla Krajánkům vyrovnaným soupeřem, ovšem body si odvezli Krajánci i díky hattricku nové posily Jana Pešky!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Litomyšlská Kobra byla Krajánkům vyrovnaným soupeřem, ovšem body si odvezli Krajánci i díky hattricku nové posily Jana Pešky!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Litomyšlská Kobra byla Krajánkům vyrovnaným soupeřem, ovšem body si odvezli Krajánci i díky hattricku nové posily Jana Pešky!

Vytvořeno:25. 5. 2015, 0:33
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V šestém duelu čekal na Krajánky soupeř z Litomyšle. Do sestavy Krajánků byl povolán Jan Peška, který měl nahradit zraněného střelce Oldu Čevoru (přejeme mu brzké uzdravení). Peška svou roli splnil a v utkání dosáhl hattricku. To dopomohlo k vydřenému vítězství nad snaživou Kobrou se střelcem Romanem Skalníkem (4 branky). Nakonec rozhodla kvalita brankářů. Jirka Kaplan měl více zákroků a uhájil tak vítězný výsledek Krajánků.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kobra Litomyšl 10:7 (3:1, 2:2, 2:0, 3:4)

Tradičně špatný úvod Krajánků se opět zopakoval a po dvaceti sekundách hry ujel po pravém křídle rychlý Roman Skalník a jeho přihrávku zužitkoval Jaroslav Kopecký - 0:1. Krajánci naštěstí našli odpověď hned za dalších 27 sekund. Po přihrávce Karla Horáka se prosadila posila z Chocně Jan Peška a srovnal stav na 1:1. V závěru čtvrtiny - v 11. minutě uvolnil Michael Resler Miroslava Reslera a ten poslal Krajánky do vedení - 2:1. Za dalších 23 sekund pak po přihrávce Petra Černohorského zvýšil opět Jan Peška na 3:1. Ve 14. minutě pak poslal Miroslav Resler do brejku Petra Lustyka a ten přesnou střelou zvýšil na 4:1. Za dalších 45 sekund se ale prosadil Jaroslav Vostrčil a Miroslav Lustyk snížil na 4:2. V 16. minutě bylo ještě hůře. Miroslav Lustyk nahrával a Roman Skalník prostřelil Jirku Kaplana a snížil na 4:3.  To ale bylo ze strany Kobry na dlouhých pětadvacet minut vše. Šance se tedy chopili Krajánci. Ve 24. minutě po přihrávce Michaela Reslera skóroval Karel Horák na 5:3 a uzavřel tak první polovinu utkání. Už po osmapadesáti sekundách hry třetí čtvrtiny uvolnil Petr Černohorský najetého Jana Pešku a ten blafákem překonal Víta Vomočila v brance Kobry a dokončil tak svůj hattrick - 6:3. Ve 34. minutě si to oba aktéři vyměnili a z přihrávky Jana Pešky tentokrát skóroval Petr Černohorský - 7:3. Čtvrtou část začali Krajánci dobře. Ve 39. minutě  po přihrávce Karla Mifka projel celým hřištěm Miroslav Resler a své dlouhé sólo zakončil brankou na 8:3. Ve 40. minutě pak poslal do vyložené šance Michael Resler Karla Mifka a ten nezaváhal a zvýšil už na 9:3. Pak ale přišly dobré chvíle Kobry. Ve 41. minutě se prosadil z přihrávky Jaroslava Kopeckého Roman Skalník na 9:4. Stejný hráč pak dokončil svůj hattrick ve 42. minutě, tentokrát po asistenci  Jaroslava Vostrčila - 9:5. Ve 46. minutě pak sám Roman Skalník vypracoval šanci pro René Štyndla a ten snížil už na 9:6. Ve 47. minutě pak poslal do rychlého brejku Miroslav Resler Michaela Reslera a ten zaokrouhlil stav na 10:6. Za dalších 22 sekund ale zužitkoval přihrávku Miroslava Lustyka opět Roman Skalník a upravil tak stav na konečných 10:7.

Fakta - branky: Jan Peška 3, Miroslav Resler 2. Petr Lustyk, Karel Horák, Petr Černohorský, Karel Mifek, Michael Resler - Roman Skalník 4, Miroslav Lustyk, Jaroslav Kopecký, René Štyndl. Asistence: Michael Resler 3, Miroslav Resler 2, Petr Černohorský 2, Karel Horák, Karel Mifek, Jan Peška - Miroslav Lustyk 2, Roman Skalník 2, Jaroslav Vostrčil 2. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Petr Šána. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Karel Mifek, Karel Horák - Michael Resler, Petr Lustyk, Petr Černohorský, Jan Peška. Sestava - Kobra Litomyšl: Vít Vomočil - Miroslav Lustyk, Roman Skalník, Jaroslav Kopecký, René Štyndl, Jaroslav Vostrčil, Jan Lipavský.

Komentáře k tomuto článku