Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 06 Zákeřnost českotřebovského Flyers nestačila na kombinace Krajánků

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 06 Zákeřnost českotřebovského Flyers nestačila na kombinace Krajánků

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

06 Zákeřnost českotřebovského Flyers nestačila na kombinace Krajánků

Vytvořeno:19. 10. 2014, 20:43   (upraveno 19. 10. 2014, 21:15)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším duelu čekal na Krajánky tradičně zákeřně hrající českotřebovský Flyers. Ani tento duel nebyl výjimkou. Krajánci si do 12. minuty vytvořili v pohodě tříbrankový náskok a po celé utkání už své vedení nepustili a zaslouženě zvítězili.

Krajánci-Svitap Ústí nad Orlicí - Flyers Česká Třebová 6:3 (3:2, 3:2)

Od prvních minut si Krajánci vytvořili tlak. Soupeř ale stíhal bruslit a obětavě bránit. Až v 6. minutě našel Michael Resler na modré Miroslava Reslera, ten přistrčil před branku puk na volného Tomáše Rozlílka, který umístil puk za záda Patrika Mazala - 1:0. V 10. minutě po přesné přihrávce Tomáše Lesáka skóroval přesně kanonýr Krajánků Olda Čevora a zvýšil na 2:0. Ve 12. minutě pak vyhrál opět Olda Čevora vhazování na modrou čáru na Miroslava Reslera, jehož střelu si obránci Flyers ztečovali za záda vlastního brankáře - 3:0. Ihned po rozehrávce uvolnil Jaroslav Žídek Tomáše Nastoupila, který se prosmýkl do třetiny Krajánků a přesnou střelou po zemi překvapil do té doby bezchybného Karla Nečase - 3:1. To Flyers nažhavilo a výsledkem jejich snahy byl další gól v síti Krajánků, když střílenou přihrávku Jaroslava Žídka před branku tečoval Tomáš Bělka nad beton Karla Nečase - 3:2. Za tohoto stavu se dohrála první polovina zápasu a ihned po vhazování se dostal do třetiny Flyers Michal Bohatý a po jeho přihrávce nadvakrát zvýšil Lubomír Nespěšný na 4:2. Ve 22. minutě vybojoval Tomáš Rozlílek na polovině puk a Krajánci jeli 3 na jednoho. Po kombinaci Oldy Čevory a Karla Mifka pak Michal Resler zvýšil na 5:2. Ve 29. minutě ale Flyers vytvořilo v přesilovce tlak u branky Krajánků a po přihrávce Tomáše Kaliny dorazil puk do odkryté branky Roman Mastík - 5:3. Ve 31. minutě pak šli na brankáře Flyers dva hráči Krajánků a po přihrávce Michaela Reslera zvýšil Olda Čevora na 6:3. Poslední slovo měl ve 40. minutě soupeř. Po přihrávce Milana Arnolda šel sám ve vlastním oslabení na brankáře Jaroslav Žídek, položil si Karla Nečase a do odkryté branky upravil stav na konečných 6:4.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Tomáš Rozlílek, Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Michael Resler - Tomáš Nastoupil, Tomáš Bělka, Roman Mastík, Jaroslav Žídek. Asistence: Oldřich Čevora, Miroslav Resler, Tomáš Lesák, Michal Bohatý, Karel Mifek, Michael Resler - Jaroslav Žídek 2, Tomáš Kalina, Milan Arnold. Vyloučení: 2:5. Využití: 0:1, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: Filip Maršík, Radim Řehák. Sestava Krajánci-Svitap Ústí n/O: Karel Nečas - Petr Kovář, Miroslav Resler - Michael Resler, Oldřich Čevora, Tomáš Rozlílek - Tomáš Lesák, Karel Mifek - Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý, Michal Schlögl. Sestava Flyers Česká Třebová: Patrk Mazal - Zdeněk Macek, Tomáš Bělka, Roman Mastík, Milan Arnold, Jaroslav Žídek, Miroslav Dejdar, Tomáš Kalina, Petr Blažek, Tomáš Nastoupil, Jan Knoflíček.    

Komentáře k tomuto článku