Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Díky tragické druhé části přišla druhá prohra Krajánků v soutěži, a to od Žamberku

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Díky tragické druhé části přišla druhá prohra Krajánků v soutěži, a to od Žamberku

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Díky tragické druhé části přišla druhá prohra Krajánků v soutěži, a to od Žamberku

Vytvořeno:13. 6. 2011, 22:19   (upraveno 26. 4. 2012, 22:48)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci bez olomouckých hráčů, ale poprvé v sestavě s Lubomírem Nespěšným a taky s hostem Pavlem Pokorným. Žamberk přivedl jako posilu reprezentanta Davida Balazse a taky Jiřího Švejdu. Krajánci dobře začali, ale ve druhé části přenechali soupeři iniciativu a zápas pak už nedokázali zvrátit.

Stilmat Žamberk - Krajánci Ústí nad Orlicí 6:4 (1:2, 3:0, 2:1, 0:1)

Už ve 29. sekundě poslal do brejku Michael Resler Karla Horáka a jeho žabka skončila za zády překvapeného Stanislava Kalouska - 0:1. V 7. minutě si to oba katéři zopakovali. Michael Resler přihrál k červené puk na Karla Horáka a jeho přesná střela skončila pod horní tyčí žamberské branky - 0:2. Stačila ale chvilka nepozornosti a po rychlém brejku Petra Nosála David Balazs snížil na 1:2. Hned v úvodu 2. čtvrtiny pak po asistenci Jiřího Švejdy David Kubíček vyrovnal na 2:2. Ve 21. minutě pak Krajánci inkasovali hned dvakrát. Nejprve po přihrávce Davida Kubíčka poslal Stilmat do vedení Martin Brožek - 3:2 a za dalších dvaapadesát sekund zvýšil po aistenci Tomáše Brožka Kryštof Chmelan na 4:2. Stejný hráč pak pojistil vedení Žamberku ve třetí části ve 28. minutě po přihrávce Václava Dvořáka - 5:2. Ve 31. minutě ale Žamberk fauloval a po akci Josefa Crhy snížil střelou z dálky Pavel Pokorný na 5:3. Ve 34. minutě po rychlém brejku Davida Brožka přidal další branku Žamberku Tomáš Brožek na 6:3. Krajánci už pouze snížili v poslední minutě, když po přesné přihrávce Pavla Musila mířil přesně Michael Resler - 6:4. Fakta - branky: Kryštof Chmelan 2, Martin Brožek, Tomáš Brožek, David Kubíček, David Balazs - Karel Horák 2, Pavel Pokorný, Michael Resler. Asistence: David Brožek, Tomáš Brožek, David Kubíček, Petr Nosál, Jiří Švejda, Václav Dvořák - Michael Resler 2, Josef Crha, Pavel Musil. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Vyloučení: 3:1. Sestava - Žamberk: Stanislav Kalousek - David Brožek, Martin Brožek, Tomáš Brožek, Tomáš Diblík, David Kubíček, Radek Vencl, Kryštof Chmelan, David Balazs, Petr Nosál, Jiří Švejda, Václav Dvořák. Sestava - Krajánci: Karel Nečas - Lukáš Musil - Karel Horák, Pavel Musil - Michael Resler, Tomáš Lesák - Pavel Pokorný, Lubomír Nespěšný - Josef Crha.

Komentáře k tomuto článku