Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Krajánci omladili, do 15. minuty vedli 6:0 a o zápase s Vespou bylo i díky hattricku Vládi Doseděla rozhodnuto

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Krajánci omladili, do 15. minuty vedli 6:0 a o zápase s Vespou bylo i díky hattricku Vládi Doseděla rozhodnuto

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Krajánci omladili, do 15. minuty vedli 6:0 a o zápase s Vespou bylo i díky hattricku Vládi Doseděla rozhodnuto

Vytvořeno:28. 10. 2014, 0:10   (upraveno 28. 10. 2014, 0:29)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V sedmém duelu Krajánci povolali dvě nové tváře Vláďu Doseděla Michala Štěpaře a omlazený útok spolu s Michalem Bohatým byl příjemným oživením hry Krajánků, kteří do 15. minuty vedli už 6:0. Ve druhé části ale soupeř využil nedůslednosti ve hře Krajánků a stačil třikrát skórovat, když i Krajánci se trefili také třikrát. Hattrickem se blýskl Vladislav Doseděl, čtyři body (2+2) zaznamenal Michal Bohatý.

Krajánci-Svitap Ústí nad Orlicí - Vespa Česká Třebová 9:3 (6:0, 3:3)

Už ve 2. minutě našel Michal Bohatý najetého Vladislava Doseděla a ten otevřel skóre utkání - 1:0. V 8. minutě poslal Vladimír Knap do třetiny Michaela Reslera, ten objel branku a střelou po zemi zvýšil na 2:0. V 10. minutě po ukázkové kombinaci zužitkoval nahrávku Vladislava Doseděla Michal Bohatý - 3:0. Ve 12. minutě pro změnu nahrával Tomáš Lesák a opět Michal Bohatý pohotově upravil stav na 4:0. Na začátku 14. minuty přihrával z rohu Vladimír Knap a najetý Pavel Musil přesnou střelou k tyči zvýšil na 5:0. Krajánci byli při chuti a na konci 15. minuty po přesné přihrávce Lukáše Musila Vladislav Doseděl zakončil druhou část na 6:0. Hned na začátku 22. minuty po přihrávce Michala Štěpaře překvapil brankáře z ukázkové otočky Lukáš Musil a po zemi zvýšil na 7:0.  Za dalších 57 sekund si najel na přihrávku Michaela Resler od modré Miroslav Resler a jeho nepovedenou střelu pak zakončil brankou pohotově Vladimír Knap na 8:0. Ve 28. minutě poslal do brejku Pavel Kulhavý Marka Břehovského a ten snížil na 8:1. Ve 31. minutě po přihrávce Michala Bohatého nasadil k sólu Vladislav Doseděl a průnik zužitkoval dokončeným hattrickem na 9:1. Ve 32. minutě poslal pas Michal Smola st. opět na dravého Marka Břehovského, který snížil na 9:2, aby stejný hráč po přihrávce Jiřího Růžičky dokončil svůj hattrick na konečných 9:3. Krajánci v průběhu zápasu nezužitkovali plno dalších vyložených šancí, Vladimír Knap trefil i tyč, ale na desítku už Krajánci nedosáhli.

Fakta - branky: Vladislav Doseděl 3, Michal Bohatý 2, Michael Resler, Pavel Musil, Lukáš Musil, Vladimír Knap - Marek Břehovský 3. Asistence: Michal Bohatý 2, Vladimír Knap 2, Vladislav Doseděl, Tomáš Lesák, Michal Štěpař, Lukáš Musil, Miroslav Resler - Pavel Kulhavý, Michal Smola st., Jiří Růžička. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Štěpán Švec. Sestava - Krajánci-Svitap Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Petr Kovář, Miroslav Resler - Michael Resler, Pavel Musil, Vladimír Knap - Lukáš Musil, Tomáš Lesák - Vladislav Doseděl, Michal Bohatý, Michal Štěpař. Sestava - Vespa Česká Třebová: David Broulík - Martin Matoušek, Radim Matoušek, Petr Stránský, Bohuslav Roček, Pavel Kulhavý, Michal Smola st., Michal Smola ml., Martin Plíhal, Marek Břehovský, Ondřej Prejsler, Jiří Růžička.

Komentáře k tomuto článku