Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Krajánci otočili zápas s Helpáky z 0:4, hattricku dosáhl Oldřich Čevora

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Krajánci otočili zápas s Helpáky z 0:4, hattricku dosáhl Oldřich Čevora

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Krajánci otočili zápas s Helpáky z 0:4, hattricku dosáhl Oldřich Čevora

Vytvořeno:1. 6. 2017, 8:32
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Hned následující den po těžkém utkání s litomyšlskou Kobrou se Krajánci utkali s Helpáky z Dlouhé Třebové a do zápasu nevstoupili zrovna moc šťastně, protože v čase 10:05 prohrávali 0:4! Krajánci postupně vylepšili hru a ve 28. minutě už vedli 6:5, aby nakonec i díky hattricku Oldřicha Čevory dosáhli na čtvrté vítězství v soutěži a posunuli se na druhou příčku soutěže.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Helpáci Dlouhá Třebová 11:8 (2:4, 2:1, 5:2, 2:1)

Už ve 3. minutě Helpáci předvedli rychlou kombinaci a po přihrávce Radka Morkese prostřelil Jana Macáka v brance Tomáš Maleček - 0:1. Aby toho nebylo málo, tak za dalších 31 sekund po nahrávce Jana Novotného přihrával před branku Martin Voleský, ale brankář Jan Macák si nechtěně srazil puk za svá záda - 0:2. V 10. minutě ujel Jan Novotný a po jeho přihrávce opět Martin Voleský zvýšil už na 0:3. Za dalších 40 sekund bylo ještě hůře. Ondřej Kopečný vystihl přihrávku Michaela Reslera a přidal branku na 0:4. Za dalších 39 sekund  se ale Krajánci začali probouzet. Vladimír Doha uvolnil Oldřicha Čevoru a ten snížil na 1:4, aby si to oba za necelou minutru zopakovali a opět po přihrávce Vladimíra Dohy snížil Oldřich Čevora na 2:4. Ve druhé čtvrtině na začátku 18. minuty zužitkoval přihrávku Filipa Luňáka Jan Krejza a snížil už na 3:4. Na začátku 23. minuty pak vyrovnal z přihrávky Vladimíra Dohy Marek Šťastný na 4:4. Helpáci to ale zabalit nechtěli a za dalších 39 sekund jim vrátil po asistenci Ondřeje Kopečného vedení Petr Šána - 4:5. Ve 26. minutě ale ubolnil Jan Krejza Jana Pešku a ten opět srovnal stav na 5:5. Obrat pak dokonal po přihrávce Miroslava Reslera Vladimír Doha - 6:5. Ve 31. minutě ujel Jan Krejza a z jeho přihrávky prostřelil Martina Preislera v brance Helpáků po zemi Michael Resler a zvýšil na 7:5. Za dalších 35 sekund pak po akci Filipa Luňáka mířil přesně Jan Peška a upravil stav na 8:5. Ve 35. minutě uvolnil Petr Šána u červené čáry Tomáše Malečka a z jeho střely bylo sníženo na 8:6. Za dalších 26 sekund pak po přihrávce Libora Paclíka snížil na rozdíl jedné branky Libor Teplý - 8:7. Přesně za minutu zužitkoval přihrávku Jana Krejzy zpoza branky Michael Resler a zvýšil na 9:7. Kulatou desítku pak ,,načepoval" soupeři ve 46. minutě po sólu Vladimír Doha - 10:7. Za dalších 57 sekund dokonal svůj hattrick v utkání Oldřich Čevora, který zužitkoval přihrávku Miroslava Reslera a upravil tak stav na 11:7. Poslední slovo měli Helpáci, když 4 sekundy před koncem ujel Tomáš Maleček a z jeho přihrávky snížil na konečných 11:8 Martin Voleský a dokončil tak svůj hattrick v utkání.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 3, Vladimír Doha 2, Jan Peška 2, Michael Resler 2, Marek Šťastný, Jan Krejza - Martin Voleský 3, Tomáš Maleček 2, Libor Teplý, Petr Šána, Ondřej Kopečný. Asistence: Jan Krejza 3, Vladimír Doha 3, Miroslav Resler 2, Filip Luňák 2 - Radek Morkes 2, Jan Novotný 2, Petr Šána, Tomáš Maleček, Libor Paclík, Ondřej Kopečný. Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: Michal Soukup. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jan Macák - Miroslav Resler, Marek Šťastný, Vladimír Doha, Oldřich Čevora (1,5), Filip Luňák, Jan Krejza, Michael Resler, Jan Peška. Sestava - Helpáci Dlouá Třebová: Martin Preisler - Radek Morkes, Libor Teplý, Petr Šána, Tomáš Maleček, Jan Novotný, Martin Voleský (1,5), Libor Paclík, Ondřej Kopečný. 

Komentáře k tomuto článku