Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Na utkání se Šumperským Nugetem se nepodařilo nahradit tři hráče a po boji odešli Krajánci opět poraženi

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Na utkání se Šumperským Nugetem se nepodařilo nahradit tři hráče a po boji odešli Krajánci opět poraženi

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Na utkání se Šumperským Nugetem se nepodařilo nahradit tři hráče a po boji odešli Krajánci opět poraženi

Vytvořeno:30. 5. 2022, 14:31   (upraveno 30. 5. 2022, 14:37)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na utkání s Nugetem se v neděli omluvili na poslední chvíli dva hráči (Peška a Husák) a Miroslav Resler si navíc spletl čas zahájení. Nakonec ochotně vypomohli Míra Pachl a Tomáš Bezdíček a Krajánci začali válčit v sedmi hráčích. Hráči Nugetu ale měli smrtící koncovku, naopak Krajánci nedávali ani ty nejvyloženější šance, a tak nakonec odešli opět poraženi.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Nuget Šumperk  3:6 (0:2, 2:1, 1:2, 0:1)

   Nuget ukázal svou sílu v koncovce hned v 1. minutě, kdy kombinaci Martina Malého a Jakuba Pejchy zakončil Filip Kužílek - 0:1. První lajna Krajánků jen ztěžka konkurovala v defenzívě té první z Nugetu a v 9. minutě se tedy prosadil Martin Malý po akci Filipa Kužílka - 0:2. Krajánci si také vytvářeli šance, ale Tomáš Jansa v brance byl doslova neprůstřelný.

   Až ve 13. minutě se prosadil individuálně Tomáš Bezdíček a snížil na 1:2. Dalších osm minut měli Krajánci více ze hry, ale byl to opět Nuget, když v početní nevýhodě skóroval Jakubem Pejchou na 1:3. V poslední  minutě druhé části ujel Jiří Lunka a přece jenom Tomáše Jansu překonal a snížil na 2:3.

  Za dalších osm minut pak dokonce z přihrávky Jiřího Lunky Tomáš Prachař vyrovnal na 3:3. To ale bylo ze strany Krajánků bohužel vše. O minutu později totiž vrátil Nugetu vedení Jakub Pejcha - 3:4. Za další dvě minuty skóroval Filip Kužílek na 3:5 a stejný hráč ve 43. minutě dokončil svůj hattrick na konečných 3:6.

   Fakta - branky: Tomáš Bezdíček, Jiří Lunka, Tomáš Prachař - Filip Kužílek 3, Jakub Pejcha 2, Martin Malý. Asistence: Jiří Lunka - Jakub Pejcha, Martin Malý, Jan Řehák, Filip Kužílek. Vyloučení: 1:3, využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: ???, Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Luboš Růžička - Michal Lichtág, Miroslav Pachl, Lubomír Nespěšný, Jiří Lunka, Tomáš Prachař (2), Michael Resler, Tomáš Bezdíček. Sestava - Nuget Šumperk: Tomáš Jansa - Roman Mazák, Roman Budina, Radek Valenta (2), Jakub Pejcha, Daniel Blaháček (4), Martin Malý, Jan Řehák, Filip Kužílek.

Komentáře k tomuto článku